טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 25 , גובהי 1.72 ומישקלי 63 , לאחר עבר של הפרעות אכילה די חזקות ( עכשיו מנסה לאזן הכל ).
אני מתאמנת בחדר הכושר ביין 5 - 6 פעמים לשבוע ישנם שבועות שכל יום , מתאמנת הרבה איירובי בעצימות גבוהה ,הליכות , ריצות ארוכות, ועיצוב גוף - משקולות. אימונים רציניים.
רצויי לציין ששקלתי לפניי שנתיים וחצי ביין 72 ל 75 קילו לתקופה ארוכה. ומשם ירדתי ל 58 קילו , בדיאטה של 400 - עד 900 קלוריות ליום , דיאטה אובססיבית ואידיוטית למדיי.
אני עכשיו מסופקת ממידת החיטוב ורוצה להישאר על מישקל של 61 -62 קילו ולהישאר על 1600 ליום. אני מרגישה שאני לא יכולה להוריד בערך הקלורי היומי ושגופי זקוק לכל גרם אוכל. פחות מ1600 קלוריות הייתי מוצאת את גופי רעב ובסופו של דבר נמצאת בבולמוס אכילה מטורף ובעיצומו מקיאה את הכל. מה יצא מי זה ? בלאגן לגוף
אז סוף סוף עשיתי סדר בדברים אני לא מוצאת את עצמי נואשת לאוכל או רעבה . אבל אני לא רוצה לטלטל אותו ולשגע אותו שוב.
אם אני עכשיו 63 קילו ומעוניינת לרדת ל 2 או 3 קילו ושם להישאר . ואני לא יכולה להרשות לעצמי להפחית בכמות הקלוריות ואני עושה טונות ספורט בכל אופן אז מה אני עוד יכולה לעשות בישביל לרדת את ה 2 קילו האלו ואז להישאר שם? אולי לשנות משהו באבון המזון? בתפריט
הפחממות שאוכלת במשך היום הם : או 6 פרוסות לחם קל או 3 לחם מלא. (אני גם מרגישה שגופי זקוק למנה הזו ולא רוצה לקחת אותם ממנו) .
מה אתם אומרים? אני קצת מבולבלת , בילבלתי וטילטלתי את גופי מספיק , האם משקל 63 על 172 זה משקל בריא ותקין ? ובנוסף אייך אשיל עוד קילו או 2 ואז אשמור.
אשמח לתשובה. תודה ויום נעים לכולם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אינני חושב שאת שמנה ושאת צריכה להוריד עוד במשקל, בנוסף לעברך אני ממליץ לך לקבל יעוץ מקצועי בנושא תזונה כיוון שאת מתנהלת ממש על הקצה. אני חושב ש- 1600 קל' בנוסף לפעילות ספורטיבית שאת עושה זה טוב. את לא צריכה להוריד עוד 2 קילו תשמרי על הקיים ואני בטוח שאת ממש בסדר. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד