בניית תפריט תזונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בניית תפריט תזונה
    רגב
    01/10/2011

שלום, אני נער בן 14, אני מתאמן בחדר כושר [משתדל 2-3 בשבוע] ואני מרגיש שיפור במסת שריר.
    כעת אני רוצה לרדת באחוזי השומן ואני רוצה לבנות תפריט מתאים. מומלץ לשנות גם את תוכנית האימונים? אם כן, כיצד?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בניית תפריט תזונה

הוספת תגובה

• בניית תפריט תזונה - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    01/10/2011

רגב שלום!

קודם כל יש חשיבות גדולה לבניית תפריט מתאים לגובה והמשקל שלך וכמובן למטרה שהיא הורדת אחוזי שומן ועלייה במסת שריר תהליכים שאמורים להתרחש במגביל .
    תפריט כזה מומלץ לבנות בעזרת דיאטנית קלינית !

בקשר תוכנית אימונים רצוי שתתיעץ עם מאמן כושר שיבנה לך תוכנית אישית בהתאם לצרכים שלך וכמובן שהדיאטנית תתאים את התפריט לתוכנית האימונים

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בניית תפריט תזונה - תגובה

אהרון רזון
    02/10/2011

אין עליה במסת שריר תוך הרזיה. כאשר מוסיפים שריר, נוסף גם שומן. המטרה היא למזער תוספת השומן ולמקסם את הגדלת מסת השריר.על ידי אימון אפקטיבי וותזונה נכונה לנתונים ומטרה. מומלץ יעוץ אישי על ידי איש מקצוע המתמחה בתזונת ספורט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו