הרזיה מהירה - דחוף .

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרזיה מהירה - דחוף .
    ליאור
    04/10/2011

שלום ,
    אני רוצה לרדת במשקל בצורה נכונה על מנת לא לעלות במכה אחת אחרי זה הגובה שלי הוא 1.65 ואני שוקלת 64 בת 17 מה הכמות הרצויה לאכול ומה עליי לעשות ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרזיה מהירה - דחוף .

הוספת תגובה

• הרזיה מהירה - דחוף . - תגובה

אהרון רזון
    04/10/2011

אם משקלך יציב, עליך להמשיך לאכול כמו עכשיו (בהנחה שאת אוכלת בריא), למעט דברי מתיקה (כולל משקאות) ולבצע כל יום לפחות שעה וחצי של הליכה נמרצת עם קטעי ריצה ו\או פעילות אחרת בה תוכלי להתמיד. אפשר ואף רצוי לפצל לפעמיים ביום כדי לשמור על קצב מטבולי גבוה. חלוקת התפריט היומי ל- 6 ארוחות קטנות ביום, תתרום גם כן לקצב המטבולי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ליאור
    04/10/2011

תודה רבה על התשובה ..... הספורט שאני עושה במהלך היום זה הליכה לבית ספר וחזרה שלוקח לי בערך 25 דק' הליכה לכיוון . בערב התחלתי לעשות שעה נסיעה באופניים האם זה מספיק או שעדיף לשנות את האופניים להליכה / ריצה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

אהרון רזון
    04/10/2011

שעה על אופניים בנוסף להליכה לב"ס זה מצויין. העיקר להתמיד. השתדלי ללכת כמה שיותר מהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו