מה הסיכוי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה הסיכוי?
    ענבל
    04/10/2011

אהלן,

בחג ושישי שבת אכלתי מלא!!! שטויות, ממתקים, אוכל אמיתי ועוד, הרבה יותר ממה שאני אוכלת בדרך כלל. הייתי מוכנה לעליה במשקל אבל... היום נשקלתי ואפילו רזיתי כמה גרמים... האם יש סיכוי? האם יכול להיות קשור לזה שהבת שלי חולה ואני לא ישנה בלילות ומאוד פעילה כל היום? יכול להיות שאני אראה את ההשמנה יותר מאוחר או שאם לא עליתי עד עכשיו מהחג אני לא אשמין מזה?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הסיכוי?

הוספת תגובה

• לצערנו אין ניסים ואין הפתעות!

אהרון רזון
    04/10/2011

כל אנרגיה שהגוף (בריא) לא שורף, הופכת לשומן, אך זה לא מתבטא בהכרח בעליה מיידית במשקל. זה בגלל תנודתיות טבעית שלא קשורה לשומן. מסיבה כלשהי, היום בגוף שלך יש פחות נוזלים ופסולת מאשר לפני ימי הזלילה, וזה מקזז את תוספת השומן. העדר השינה
    לא שורף הרבה קלוריות וגם תוספת הפעילות הדרושה לטיפול בילדה לא שרפה את אלפי הקלוריות (אני משער ע"פ תאורך ) שאכלת באופן חריג.
    גם מצב הפוך אפשרי, כלומר אוכלים פחות באופן משמעותי , אבל אחרי יומיים, שלושה מחוג המאוזניים נע כלפי מעלה, למרות שאין תוספת שומן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

ענבל
    04/10/2011

תודה על התשובה!!
    השאלה האם לא ייתכן קיזוז מכך שאני אוכלת הרבה פחות בימים האחרונים לאחר הזלילה.
    מתי כן רואים עליה במשקל? תוך כמה זמן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת - תגובה

אהרון רזון
    04/10/2011

בהחלט, אפשר לקזז ולא לראות עליה, אבל אל תרעיבי את עצמך כי זה ימשוך התקפות זלילה נוספות. פעילות גופנית אינטנסיבית תתרום משמעותית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו