שאלה לגבי סימני מתיחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי סימני מתיחה
    איתמר
    06/10/2011

האם חומצת האמינו תראונין יכולה לעזור לטישטוש או מניעת סימני מתיחה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי סימני מתיחה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי סימני מתיחה - תגובה

אהרון רזון
    06/10/2011

תראונין , בין היתר, משתתפת בייצור קולגן ומגדילה את גמישות העור. במינון גבוה, עשויה לשפר (לא למנוע) את סימני המתיחה, אבל ההשפעה אינדיבידואלית. כמו לכל תרופה, גם לה תופעות לוואי אפשריות, חלק קלות כגון כאב בטן, כאב ראש, בחילה, אבל עלולה גם להזיק לכבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאהרון

איתמר
    07/10/2011

אני מתאמן בחדר הכושר 5 6 פעמים בשבוע

ניהיו לי המון סימני מתיחה באיזור החזה וממשיכים לי עדיין

כדאי לקחת את החומצת אמינו הזו או לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאהרון - תגובה

אהרון רזון
    07/10/2011

אימון נכון בחד"כ מלווה בתזונה טבעית עתירת תראונין ( נמצאת בעיקר בחלבון מן החי), לא אמור לגרום לסימני מתיחה, אלא אם יש נטיה אישית חזקה. עקרונית, אנ י לא מעודד נטילת תרופות ותוספים על ידי מתאמנים אם זה לא הכרח רפואי. יחד עם זאת, במצבך אפשר לנסות תקופה מוגבלת (לא יותר משלושה שבועות ללא אישור רופא המשפחה), תוך עיון והקפדה על הוראות השימוש, כאשר אתה מודע שההצלחה איננה מובטחת. בכל מקרה, מומלצת התייעצות עם רופא עור עוד לפני התחלת הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו