עזרה. אני אבודה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה. אני אבודה.
    שרה
    06/10/2011

שלום, מקווה שאני במקום הנכון. אני בת 26 חצי שנה אחרי לידה. שמנה מאוד. משקל: 85 גובה 1.65. האמת שאני באותו משקל כמו לפני הלידה. אני כבר שנים מנסה לרדת במשקל. אני יודעת הכל על דיאטות ועל אורח חיים נכון. אבל, נראה לי שיש לי בעיה בראש ולא בידע. חשבתי אם יש כזה דבר פסיכולוג שמתמחה בבעיות של אכילה. כי אני אוכלת. אוכלת הרבה. לפעמים אוכלת נכון כמה שבועות- יורדת קצת עם ספורט וכו' ואחרי זה שוב כמה שבועות שלא מעניין אותי כלום ואני אוכלת מה שבא לי. נמאס לי להיות שמנה. מישהו יכול לעזור לבעיה שלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה. אני אבודה.

הוספת תגובה

• לשרה

רונה
    06/10/2011

היי שרה.
    לפני חודש ילדתי את בני השני לאחר שנה וחודשיים.
    גם אני העלתי המון במשקל. ועכשיו אני מתחילה דיאטה ללא גלוטן וסוכרים. בנוסף לכך אני נרשמתי לחדר כושר עם בריכה.
    אין ספק שאני כל הזמן בדיאלוגים עצמיים עד כמה שמנתי וכמה אני צריכה לחזור לעצמי. אני מקבלת המון עידוד מהמשפחה ומהבעל זה חשוב מאוד.
    אל תרחמי על עצמך....
    קחי את עצמך בידיים, כי אם לא נעשה זאת נמשיך להשמין ולהשמין......
    מאחלת לך המון הצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה. אני אבודה. - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    06/10/2011

הי,
    אכן יש פסיכולוגים וגם דיאטנים שמתמחים בבעיות אכילה. אני ממליצה לך לפנות למשהו כזה כי נשמע שזה מאוד מפריע לך ושזה פחות עניין של לדעת מה צריך לאכול וכמה, ויותר איך לשנות חשיבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיוק!

שרה
    06/10/2011

אבל השאלה שלי איך אני מגיעה לפסיכולוג הנכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו