טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי..רציתי לשאול לגבי העצירות,אני פשוט סבלתי מזה מילדותי אבל בילדותי זה היה ממש קשה וכואב עם הרבה לחץ ודחף ודם כול פעם שהייתי נננסת ,עכשיו היום כשהתבגרתי זה השתנה הפך להיות יותר קל אך כול פעם שאני נכנסת אני מרגישה שאני עושה ת'עבודה אני לוחצת ודוחפת רק כשאני בשלשול אז זה פשוט יורד לבד ללא מאמץ..עכשיו אמי תמיד פנתה אליי כדי ללכת לרופא לבדיקה אבל נורא התביישתי הייתי מוכנה לסבול אבל העיקר שלא אבדקק..והיום זה שוב חזר אליי אני כבר שלושה ימים ,יומיום נכנסת לשירותים ואותה סיטואציה אני פשוט מתעייפת מרוב שאני לוחצת שזה ירד וגם ירד לי דם..(לא יודעת אם זה קשור אבל יש לי חור "סליחה על הביטוי"כאילו הפתיחה מאחורה קטנה ואמא שלי פעם סיפרה לי שבילדותי אחותי הייתה עוזרת לי היא הייתה פותחת לי על מנת להוריד ..האם מצבי לא בסדר ועליי זהו זה לגשת לבדיקה ולטפל בזה כי נראה לי שזה חזר אליי שוב פעם?:-\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את צריכה להעשיר את התזונה שלך בסיבים תזונתיים, לשתות הרבה מים ולעשות ספורט.
ממליץ לך לקנות סובין חיטה, לצרוך 2 כפות גדושות בתוך חצי כוס חלב בוקר ולילה ולשתות 2 כוסות מים לאחר הסובין. בנוסף לצרוך הרבה ירקות ופרות עם קליפתם ו-2 כפות שמן זית ביום בסלט ירקות. עליך בנוסף לשתות 10 כוסות מים ליום.
אם כל זה לא מביא לשינוי לכי להבדק אצל רופא גסטרואנטרולוג.
בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד
מאמנת ומייעצת להבנה והובלת האדם, התאמה מקצועית וזוגית.
בעלת קליניקה פרטית ברעננה המשלבת מספר שיטות בהתאמה אישית.
ליאת יוגב הנה מרצה מייעצת ומלמדת.
תחום הייעוץ הינו בכל תחומי החיים , זוגיות מתי ? הת... קרא עוד