עלייה מחדר כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עלייה מחדר כושר
    ש
    09/10/2011

שלום, אני בת 27 שירדה בשנה האחרונה כ30 קילו למשקל של 70- בעיקר משחיה מרובה. לאחרונה עשיתי מנוי לחדר כושר כדי לשרוף את השומן שנותר בגוף. אני מבצעת פעילות אירובית (אינטנסיבית) 4-5 פעמים בשבוע לפחות שעה ובנוסף מכשירי עיצוב, חוגים וכ'ו. מאז שהתחלתי ללכת לחדר כושר משקלי עלה במקום לרדת. זה ממש מתסכל כי אני רגילה לרדת בערך קילו - קילו וחצי לשבוע ועכשיו יוצא שזה מה שהעליתי ללא שינוי בתזונה. האם זה נורמלי? מה יכולה להיות הסיבה? איך ניתן למנוע זאת ולהפוך לירידה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עלייה מחדר כושר

הוספת תגובה

• עלייה מחדר כושר - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    09/10/2011

יתכן שישנה עלייה במשקל מעלייה במסת שריר במיוחד בפעילות אינטנסיבים ומאוד תלוי כמה זמן את מתאמנת .

בנוסף ישנה נטיה לאחר אימון לאכול יותר ולכן חשוב שתשימי לב לתזונה שלך ביתר דיוק (ניתן למלא יומן אכילה)

וכדאי לקחת יעוץ אישי ממאמן הכושר לתוכנית אימונים שתתאים למטרותיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה שלא תמשיכי עם השחיה?

אהרון רזון
    09/10/2011

אין כמו השחיה לירידה בריאה במשקל, ואין כמו מבחן התוצאה! אני מדבר מתוך נסיון אישי, כי גם אני רזיתי 40 ק"ג בעיקר בזכות השחיה. אני מציע לך להמשיך בשחיה באותו מינון ולהוסיף אימוני התנגדות אפקטיביים 3 פעמים בשבוע בימים לא עוקבים במקום אירובי. (מספיקה השחיה).
    אמנם, את לא אוכלת יותר, אבל כנראה שאת שורפת פחות אנרגיה בחד"כ מאשר בשחיה.
    מלבד זה, בשבועות הראשונים של אימוני משקולות, חלק מן המתאמנים צוברים נוזלים שיירדו בהמשך (אם תתמידי), ותראי גם ירידה במשקל, אך לא באותו קצב כמו בהתחלה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה שלא תמשיכי עם השחיה? - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    09/10/2011

מסכים עם אהרון, ולדעתי העליה נובעת בנוסף מכך שירדת במשקל בקצב מהיר מדי (1.5 קג' בשבוע). עשי את מה שנאמר כאן ויהיה בסדר.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לתגובה -עלייה מחדר כושר

ש
    09/10/2011

קודם כל תודה רבה על כל התשובות המהירות והאפקטיביות. הסיבה לכך שלא ממשיכה בשחיה היא בעיקר שיעמום, אחרי שנה שחיה של 2 ק"מ 5 פעמים בשבוע זה נעשה לא מאתגר ומתיש. בנוסף אני מעוניינת בספורט ששורף שומן שגם יוריד את כמויות העור העודפות (שנותרו כנראה מהירידה המהירה) . כנראה ששילוב כפי שהוצע הוא הפיתרון הנכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו