טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, אני בת 27 שירדה בשנה האחרונה כ30 קילו למשקל של 70- בעיקר משחיה מרובה. לאחרונה עשיתי מנוי לחדר כושר כדי לשרוף את השומן שנותר בגוף. אני מבצעת פעילות אירובית (אינטנסיבית) 4-5 פעמים בשבוע לפחות שעה ובנוסף מכשירי עיצוב, חוגים וכ'ו. מאז שהתחלתי ללכת לחדר כושר משקלי עלה במקום לרדת. זה ממש מתסכל כי אני רגילה לרדת בערך קילו - קילו וחצי לשבוע ועכשיו יוצא שזה מה שהעליתי ללא שינוי בתזונה. האם זה נורמלי? מה יכולה להיות הסיבה? איך ניתן למנוע זאת ולהפוך לירידה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אין כמו השחיה לירידה בריאה במשקל, ואין כמו מבחן התוצאה! אני מדבר מתוך נסיון אישי, כי גם אני רזיתי 40 ק"ג בעיקר בזכות השחיה. אני מציע לך להמשיך בשחיה באותו מינון ולהוסיף אימוני התנגדות אפקטיביים 3 פעמים בשבוע בימים לא עוקבים במקום אירובי. (מספיקה השחיה). אמנם, את לא אוכלת יותר, אבל כנראה שאת שורפת פחות אנרגיה בחד"כ מאשר בשחיה. מלבד זה, בשבועות הראשונים של אימוני משקולות, חלק מן המתאמנים צוברים נוזלים שיירדו בהמשך (אם תתמידי), ותראי גם ירידה במשקל, אך לא באותו קצב כמו בהתחלה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל תודה רבה על כל התשובות המהירות והאפקטיביות. הסיבה לכך שלא ממשיכה בשחיה היא בעיקר שיעמום, אחרי שנה שחיה של 2 ק"מ 5 פעמים בשבוע זה נעשה לא מאתגר ומתיש. בנוסף אני מעוניינת בספורט ששורף שומן שגם יוריד את כמויות העור העודפות (שנותרו כנראה מהירידה המהירה) . כנראה ששילוב כפי שהוצע הוא הפיתרון הנכון.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מבכירי הגניקולוגים ומחלוצי טיפולי הפריה החוץ גופית בארץ. כיום הינו סגן מנהל היחידה להפריה חוץ גופית בבית חולים בילינסון. את טיפולי ההפריה החוץ גופית IVF, מבצע במטופליו בבית החולים אסותא בתל אביב. מומח... קרא עוד