מאזן קלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאזן קלוריות
    נועה
    23/01/2008

שלום,אם ביום שאני מתאמנת אימון אירובי, אני רעבה יותר-ולכן אוכלת יותר ולכן מאזן הקלוריות היומי שלי, אם ובלי אימון, די דומה ((קלוריות נצרכות פחות "נשרפות")- האם כדאי להתאמן מבחינת שריפת שומנים?אולי כדאי פשוט להוריד את מספר הקלוריות היומיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאזן קלוריות

הוספת תגובה

• תמיד עדיף להתאמן

אהרון
    23/01/2008

גם אם המאזן נשמר. פעילות גופנית אירובית נכונה מזרזת את שריפת הקלוריות גם אחרי סיומה, מחזקת את סיבולת לב ריאה, הכושר הכללי,ההרגשה הכללית ומצב הרוח. כמובן שצריך גם לאכול על פי עקרונות התזונה הנכונה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאזן קלוריות

מוניקה קרן
    24/01/2008

שלום נועה,

חד משמעית כדאי להתאמן.
    לפעילות הגופנית יש ערך מוסף, פרט לשריפת הקלוריות שנוצרת. היא תורמת לשימור מסת השריר, שהיא רקמה מאוד פעילה הדורשת אנרגיה רבה לקיומה. אדם מאומן צורך יותר אנרגיה גם במנוחה, לעומת אדם שאינו מאומן.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו