סוכר וסוכרת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סוכר וסוכרת
    A
    13/10/2011

שלום,
    האם הגוף שלי יכול להסתדר טוב בלי שאני אוסיף סוכר לקפה,בלי שאוכל ממתקים כמו שוקולד ועוגות ,בלי שאשתה משקאות מתוקים,בקיצור,מנותרל מסוכרים לגמרי חוץ מלחם ופירות?
    גם אם מרגישים שרוצים מתוק?
    ומה יותר גרוע סוכר בממתקים או שומן בממתקים?

אני שואלת את כל זה כי יכול להיווצר אצלי מצב שאחלה בסוכרת בגלל תרופה שאני לוקחת ואני רוצה לדעת אם כל התחושה שלי שמתוק נותן "כוח" היא מדומה ואולי זה בכלל בגדר רעל בשבילי?

אשמח מאוד לתשובה,
    המון תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סוכר וסוכרת

הוספת תגובה

• סוכר וסוכרת - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    13/10/2011

שלום,
    הגוף זקוק לפחמימות, אבל אין שום צורך מיוחד לפחמימות פשוטות כמו בממתקים ובהחלט מומלץ לקבל את הפחמימות מלחם מלא, קטניות, דגנים ופרות.
    לגבי שומן ממתקים, תלוי איזה סוג שומן. אם מדובק בשומן רווי (מן החי) או טרנס (שמן שהפך לשומן מוקשה בחלקו), לא בריאים, שומן בלתי רווי (מן הצומח) הינו בריא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סוכר וסוכרת - תגובה

אהרון רזון
    13/10/2011

לא רק שיכול להסתדר, אלא יהיה יותר בריא ללא סוכר.
    לסוכרתיים או לאלה שבסיכון, עודף פחמימות בכלל והפשוטות (סוכרים) בפרט גורם יותר נזק מהשומן. שומן בריא חייבים לאכול, אבל במידה, בעיקר שאת מעוניינת גם בהרזיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו