טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך... תודה שענית לי..! בקשר למוצרים ללא גלוטן אצלי לפחות באזורים המגורים לא קיימים הרבה דברים..! יש רק פרכיות אורז ומקלות אורז.. שאלה נוספת אלייך חחברת עלית הוציאה על כל מצורי שהמוצר עלול להכיל גלוטן?!? האם להימנע מאכלית מבמה וציפס ושוקלדים מסויימים בעקבות כך?!? לציין שזה התחיל להופיע על המצורים לפני פחות מחודש.! ואיזה תפריט של דיאטה אני יכולה לסדר לעצמי?? אם המגבלות שחלות עליי בגלל הצליאק וכן הייתי כמה וכמה פעמים אצל דיאטנית באזור מגורי אבל תפריט עדכני לא קיבלתי ממנה עד כה..! אשמח לקבל את עצתך מחכה לתשובתך בתודה מראש..!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב עליך להקפיד מאד על דיאטה דלת גלוטן למנוע סיבוכים במעי בעתיד וממליץ לך לפנות לאיש מקצוע ואם הדיאטנית לא עזרה לך עליך לפנות לדיאטנית אחרת שתתן לך תפריט בהתאם לתוצאות בדיקות הדם שלך ומצבך הבריאותי הכללי. בהצלחה דר' פיגנבאום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך מצבי הביראותי כרגע מצויין אבל ישנה בעיה שרמת הנוגדים בגופי רק יורדת אבל לא נעלמת וזה מרגע שיגלו תצליאק ואין להם תשובה למה זה ככה..! פניתי לכמה וכמה דיאטניות ואף אחד מהם לא נתנה לי תפריט..! מה עליי לעשות כדי לא לעלות במשקל?!? אשמח לקבל ממך עצה כלשהי בתודה בראש..!!
שלום לך מצבי הביראותי כרגע מצויין אבל ישנה בעיה שרמת הנוגדים בגופי רק יורדת אבל לא נעלמת וזה מרגע שיגלו תצליאק ואין להם תשובה למה זה ככה..! פניתי לכמה וכמה דיאטניות ואף אחד מהם לא נתנה לי תפריט..! מה עליי לעשות כדי לא לעלות במשקל?!? אשמח לקבל ממך עצה כלשהי בתודה בראש..!!
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד