אכילה נכונה ???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אכילה נכונה ???
    שיר
    14/10/2011

שלום שמי הוא שיר ואני בת 14.5 הגובה שלי הוא 1.44 והמשקל 54 .
    בשלושה שבועות האחרונים התחלתי בדיאטה .. אני עושה ספורט במשך חצי שעה 6 פעמים בשבוע (ריצה וקפיצה בחבל). בבוקר אני אוכלת דגנים (קינמונים) עם חלב ושאני חוזרת מהבית ספר אני אוכלת ארוחת צהריים למשל שניצל של מאמא עוף עם לחם שחור או לפעמים שניצל עם פתיתים. אני לא אוכלת מתוקים כמו עוגות וגם חטיפים לא , עם כל זה הפסקתי .. את הספורט אני עושה ב 5 בערב ואני לא רעבה כלומר הארוחת צהריים השביעה אותי למשך כל היום ... אני לא מרעיבה את עצמי או משהו כזה .. זה פשוט משביע אותי , במשך כל השלושה שבועות האלה ירדתי רק חצי קילו .. אחרי הספורט אני לא אוכלת כלום אני שותה רק מים ..
    שאלות :
    זה בסדר איך שאני אוכלת ? אם לא איך אני צריכה לאכול ?
    לא הייתי צריכה לרדת יותר במשקל ?
    מה שאני צריכה להוריד זה את הבטן .. אם יש לכם המלצות לתרגילים להורדת הבטן אני אשמח..
    תודה מראש ,שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אכילה נכונה ???

הוספת תגובה

• אכילה נכונה ??? - לא ממש.

אהרון רזון
    14/10/2011

את צריכה להמנע משניצל ומדגני בוקר. במקום שניצל אכלי עוף\בקר טרי ללא עור ושומן, לא מטוגן וללא רוטב. 2-3 פעמים בשבוע אכלי דג טרי איכותי לא מטוגן. לדגני בוקר צריך להתייחס כאל ממתקים ולהחליף אותם בדגנים ומוצריהם טבעיים ומלאים כגון שיבולת שועל, לחם מחיטה מלאה (הלחם השחור אינו מלא), פסטה מלאה, אורז מלא, אבל כל אלא בצימצום. אכלי חופשי ירקות מגוונים, הרוב חיים. את חייבת לאכול 4-6 פעמים ביום ארוחות קטנות כדי לשמור על קצב חילוף החומרים. ארוחה אחת חייבת להיות תוך שעה או קצת יותר אחרי הפעילות הגופנית שמומלץ להרחיב אותה.
    ריצה וקפיצה על חבל, פעילויות טובות. רצוי להוסיף לפחות חצי שעה הליכה נמרצת.
    חצי קילו בשלושה שבועות זה מעט, אפילו לא רלוונטי. אם יישום ההמלצות אמור לחול שיפור.
    אין אפשרות לכוון את ההרזיה אל הבטן, ותרגילים לא יורידו שומן אלא יחזקו את השרירים. רק הרזיה כללית תוריד גם את הבטן.
    התרגול הנפוץ לבטן הוא כפיפות בטן. להדרכה מפורטת לתרגילי בטן פני לפורום "כושר גופני".

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה , עוד שאלה

שיר
    16/10/2011

כמה קלוריות אני צריכה לאכול ביום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה , עוד שאלה - תגובה

אהרון רזון
    16/10/2011

אני לא בעד שיטת ספירת הקלוריות, כי לעיתים היא בסיס להתקפי זלילה והשמנה.
    אם ההמלצות לא ברורות לך, וגם אם כן, כדאי לפנות ליעוץ תזונתי.
    תאורטי, בכדי לרזות באופן מוחשי ובהתחשב בנתונים שלך העלולים להקשות על הרזיה,
    1000-1100 קק"ל + פעילות גופנית כפי שהוצעה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו