קלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלוריות
    דפנה
    14/10/2011

ערב טוב,

יש לי כמה שאלות ..

1. מה משקל שניצל שמגישים בדרך כלל במסעדות? אכלתי היום חצי מהמנה.. הגישו לי 3 נתחים.. דקים מאוד..עובי של פחות מחצי ס"מ לדעתי.. הגודל קטן-בינוני.. אכלתי 1.5 מתוך ה3 חתיכות.. רציתי גם לדעת כמה קלוריות אכלתי?
    2. כמה קלוריות יש בסושי שמכיל 8 חתיכות- אצה, אורז, מלפפון, גזר וסלמון? בלי רטבים כמובן
    3. כשהייתי במסעדה היום, היו 2 תוספות לבחירה עם השניצל- או צ'יפס או שעועית ירוקה מוקפצת בשמן זית ושום.. אז בחרתי את מנת השעועית.. זה בריא יחסית? כמה קלוריות יש במנה? היא הייתה בגודל של צלוחית קטנה...

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלוריות

הוספת תגובה

• קלוריות - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    15/10/2011

לגבי הקלוריות של השניצל ממש קשה להעריך מכיוון שבכל מסעדה מגישים את השניצל בעובי שונה ובגודל שונה.
    בשניצל בינוני יש בערך כ- 300 קלוריות .

לגבי בשעועי ברור שהיא עדיפה על השניצל מאחר היותה ירק אבל זכרי ששעועי שמוגשת במסעדות עתירה מאוד בשמן.

באופן כללי אני לא ממיצה לך לספור קלוריות אלה לקחת יעוץ מסודר בקשר לתזונה נכונה ואורח חיים בריא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו