אוכלת בריא אך לא מרגישה טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכלת בריא אך לא מרגישה טוב
    מאיה
    15/10/2011

שלום

אני בת 22,ומזה זמן מה (בערך חודשיים) התחלתי לאכול אך ורק מזון מסויים (לחם מחיטה מלאה או לחם שחור אחיד,חומוס וגבינות דלות בשומן,פסטה מלאה,קינואה,עדשים,ירקות ופירות.) אציין שאני גם צמחונית (רק במשך החודשיים האלה, לפני כן אכלתי בשר אבל לא הרבה.)

אני מודעת לכך שהאכילה הזו היא אכילה בריאה אבל אני לא מרגישה שהיא עושה עימי חסד אלא להפך,אני מרגישה חולשה,מיגרנות,ובמיוחד-חוסר תאבון וחוסר הנאה מוחלט מאוכל.

חבל לי להמיר את המזון הבריא במזון שלא מטיב עימי (כגון:קמח לבן) אבל אני לא מסוגלת לאכול מזון שלא עושה לי טוב.

מה לעשות? תודה! =]

**אציין שקבעתי תור לבדיקות דם אך בינתיים עד שיגיע התור והתוצאות מה עלי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אוכלת בריא אך לא מרגישה טוב - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    15/10/2011

מאיה שלום,

האכילה שאת מציינת אכן בריאה, יתכן שבכל זאת לא מאוזנת (צריך אנמנזה תזונתית מפורטת יותר כדי להבין). האמת אם הרגשת טוב עם אכילת מנה קטנה של דג או עוף והחוסר שלהם גורם לך לתופעות אלה, עדיף שתאכלי בריא בתוספת מנה קטנה של דג או עוף ותרגישי טוב.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו