חייבת עזרה! דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת עזרה! דחוף
    ליאם
    16/10/2011

אני בת 24, גובה 1.60 ואני שוקלת 102 ק"ג! בעבר בגיל 19 שקלתי 50 ק"ג במשך תקופה ארוכה ועליתי במשקל בגיל 21, לאט לאט עד שהגעתי למשקל הזה. אני מתחננת לעזרה, מנטלית אני לא מצליחה אף פעם לשנות את המצב שאני נמצאת בו, אני כ"כ רוצה להרזות ולחזור למשקל שהייתי ואני לא מצליחה! אני כל הזמן נשברת-אם זה מחולשה של הדיאטה שאני מרגישה פתאום רע או פתאום שאמא שלי מבשלת אוכל ואומרת לי תאכלי זה לא נורא(אני בבית מרוקאי) ואני בסוף חוזרת לאכול רגיל.. אין לי סבלנות לדיאטות שאורכות שנה ויותר זה מוריד לי את כל המוטיבציה ואני פשוט ממשיכה באותה דרך ואני לא יכולה להמשיך ככה! בעבר היו לי המון מחזרים, היום-אין לי ביטחון בגרוש, כל הביטחון שהיה לי נעלם ואני מרגישה רע אפילו בעבודה אני מרגישה לא נוח בקרבת אנשים, חוששת שיצחקו על איך שאני נראית, אני לא מצליחה לשפר את ההרגשה שלי ובנוסף יש לי כישרון שאני לא מנצלת בגלל הבעיה הזאת, אני זמרת ולא מצליחה להביא לידי ביטוי את היכולות שלי! בבקשה תעזרו לי לחזור לעצמי, לחזור להיות מאושרת ולחייך כי אני לא יכולה יותר עם העצב הזה, כל לילה מחדש :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חייבת עזרה! דחוף

הוספת תגובה

• אני הורדתי 22 קילו ב 5 חודשים....

ששון ישר משה
    16/10/2011

איך?
    ב3 חודשים הראשונים הייתי צמחוני ובחודשים האחרונות אני טבעוני..

עושה כל יום 120דקות כושר..{אני מקווה שאמשיך להקפיד}

מה עשה לי הטבעונות והספורט?

אובחן,מאדם כועס,עצבני שכל היום רק מקלל,צועק ומחרבן על כולם
    הפכתי לאדם שליו.סבלני,סובלני,רגוע,חברותי,אוהב אדם
    הכל אמתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
    מוכן לסייע
    0545270239

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו