טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום מזה חצי שנה אני בדיאטה וירדתי 10 קילו כבר חודש אני בעצירה ולא מצליחה לרדת את 5 הקילו הנוספים שיביאו אותי לBMS תקין מה עושים?
זה מה שאני אוכלת בוקר: פרוסה לחם קל+כף טחינה גולמית עשר:יוגורט דנונה פרי 0% צהריים: סלט+טונה+ביצה או חזה עוף+3 כפות אורז (או פסטה) (לא אוכלת בכלל תפוא") ארבע: פרי בדרך כלל תפוח ערב: אם לא אכלתי סלט בצהריים אז סלט+טונה+ביצה אם אכלתי סלט בצהריים אז פרוסה לחם קל+טחינה וסלט (בלי תוספות) לילה: קרחון אננס רגיל (לא דיאט) לא כל לילה
תודה מראש אורלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
על אף שקצב ההרזיה היה מתון (וזה טוב), קורה שיש עצירה בשלב זה או אחר. בכל מקרה, תמיד הולך יותר קשה עם הקילוגרמים האחרונים. את לא מוסרת נתונים, אך על פניו התפריט שלך נראה סביר. הייתי מוסיף ירקות גם בבוקר. במקום דנונה פרי, אכלי יוגורט טבעי , בו אפשר להוסיף חתיכות פרי טבעי. נסי לוותר לגמרי על קרחון האננס. הלחם הקל צריך להיות מחיטה מלאה. כמו כן האורז והפסטה מלאים. פעילות גופנית אירובית (אם את עדייו לא עושה) של לפחות שעה ביום תתרום משמעותית לירידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים