פעילות גופנית +תזונה עצמית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות גופנית +תזונה עצמית
    יוסף רוזנוולד
    16/10/2011

גובה :180 משקל 110 ק"ג

רציתי לדעת אני אם אני עושה בסדר או אם יש להוסיף דברים או לציין את הדברים השלילים שבתזונה

ארוחת בוקר שני פרוסות לחם מחיטה מלאה טרום נבוטה עם 150 גרם קוטג 5%
    במהלך שעות הבוקר אני אוכל 4 יחדות של ביסקוטים של אסם

שתיה מים במהלך היום

ארוחת צוהורים3כפות גדושות של חומוס ,סלט עגבניות עם מלפפון 2 כפות גדשות,סלט תפוח אדמה במיונז 2 כפות , מרק חם ירקות צלחת, עוף טרי בתנור (משולש +שוק)
    שלוש כסות של אורז עם פסטסה עם רוטב ,כף ירקות מבושלים

400 מ"ל דיאט קולה

פרי אחרי שעתים מארוחת צוהרים (תפוח,רימון,אפרסק)מנה אחת של פרי ממה שכתוב

שעה וחצי אחרי הפרי פעילות גופנית של הליכה מהירה שקרובה ליד ריצה במשך שעה ועשר דקות(יש לצין שאת הפעילות הגופנית אני מבצע בתדירות של 5 פעמים בשבוע)
    את הפעילות הגופנית התכלתי מיזה חודש וחצי

ארוחת ערב סלט גדול של עגבניה +חצי מלפון+בצל סגול קצוץ+שליש של חסה טריה(מהשקית שקונים אותה וצריך לשתוף אותה) בתוספת של 3כפות שמן זית
    בנוסף גד דנים מבושל במים עם תבלנים (בצל +גזר+עלי דפנה +פלפל אנגלי+שלוש כפות חומץ) מבשל עם זה במים במשך 40 דקות,+350 מ"ל דיאט קולה

האם יש צורך לעשות בדיקת דם?לבדיקת ויטמנים ומינרלים?האם יש להוסיף או לשנות משהוא מה שכתבתי בשביל ירידה במשקל

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פעילות גופנית +תזונה עצמית - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    16/10/2011

יוסף שלום

לפי מה שאתה מספר נראה שיש לך יותר מידי מנות שומן בתפריט -גם מיונז וגם הרבה שמן .

ולא הבנתי מה אתה אוכל בערב ,בכל אופן חשוב שיהייה גם פחימימה גם חלבון וגם ירקות

כמובן שאתה צריך לעשות בדיקות דם מקיפות ולפיהן לראות האם צריך לתסף בתוספי תזונה ולהוסיף מזונות מסוימים

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו