ניסיון להרזות שלא הולך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניסיון להרזות שלא הולך
    משה
    16/10/2011

שלום. עקב תקופת החופש בשבועות האחרונים החלטתי להיכנס למשטר ספורט ודיאטה.
    ב-3 השבועות האחרונים הורדתי את כמות הקלוריות היומית שלי לאיזור ה1000 קלוריות ליום.
    אני מתעורר ב12 בצהריים (עקב החופש) ולכן כשעה לאחר מכן אוכל פרוסת לחם קל עם גבינה לבנה ומלפפון. כשעתיים אחר כך אוכל פרי, בערב אוכל מנת סלט עם רצועות עוף או ביצה עם סלט או כל דבר אחר עם ערכים תזונתיים דומים.

בנוסף בערב אני מבצע ריצה של כ-3 קילומטרים בזמן של בערך 20 דקות, עושה אימון כפיפות בטן ושכיבות שמיכה למשך כ-20 דקות ומדי פעם גם מבצע הליכה בקצב של 9 דקות לקילומטר למרחק של בערך 4 קילומרים.

למרות כל זאת במשך ה-3 שבועות האחרונים לא הורדתי אפילו קילוגרם אחד.

אני לא יודע מה אני עושה לא נכון. ציפיתי שעד עכשיו אני אוריד כבר מספר קילוגרמים.

אני זכר בן 26 במשקל 78 קילוגרמים וגובה 1.68.

אני אשמח להכוונה ועזרה כיצד להוריד את המשקל העודף.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניסיון להרזות שלא הולך

הוספת תגובה

• ניסיון להרזות שלא הולך - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    16/10/2011

לדעתי הסיבה שלא הורדת במשקל היא דיאטה דלה מידי בקלוריות !!!

גבר בגילך ובמשקלך צריך לאכול יותר במיוחד אם הוא מתאמן .

איני יכולה להגיד לך בדיוק את מספר הקלוריות אבל בקירוב נראה לי יותר לכיוון 1500-1700 קלוריות .צריך לנסות ולראות את תרד

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיון להרזות שלא הולך

משה
    17/10/2011

יש לי עוד כמה שאלות. אני מרבה לשתות דיאט קולה, האם יש לזה השפעה על חוסר ההורדה במשקל ומומלץ לעבור לשתיית מים בלבד.
    בנוסף תוכלי להמליץ על תפריט יומי שיתאים לצריכה הקלורית שלי?

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה עושה כ"כ הרבה ספורט שזה הגיוני

חני
    17/10/2011

שתעלה במסת ושריר.
    השאלה אם אתה לא יורד על המשקל ומרגיש שינוי בגוף?
    אולי תאכל דברים שמעודדים חילוף חומרים.
    ומים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיון להרזות שלא הולך

משה
    17/10/2011

איזה מאכלים מעודדים חילוף חומרים? ואם אפשר לקבל איזה תפריט יומי מתאים, אני אשמח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיון להרזות שלא הולך - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    17/10/2011

הי משה,
    לא ידוע שדיאט קולה מונע ירידה במשקל אבל ברור שלא כדאי להגזים או לשתות רק דיאט קולה בגלל חומרים נוספים שהוא מכיל כמו קופאין, ממתיקים מלאכותיים,זרחן...
    יש שטוענים ששתיית משקאות דיאט מגבירה את התאבון ויש גם מחקר שמראה שאם שותים 1/2 שעה לפני האוכל, אוכלים פחות בארוחה.
    בכל מקרה, אפשר לשתות באופן מתון וכמובן לנסות לעבור בעיקר למים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניסיון להרזות שלא הולך

משה
    17/10/2011

תודה על התגובה.
    אני אבקש שוב אם זה אפשרי איזשהו תפריט שיתאים לצרכים שלי..

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא דיאטן אבל ירדתי די הרבה

ירון
    17/10/2011

הרכיבו לי דיאטה שמורכבת מ5 ארוחות ביום כששתיים עיקריות מכילות חלבון ירק ופחמימה בשאר הארוחות אפשר לאכול פרוסה עם משהו או יוגורט או פרי או ירק
    הרבה הרבה מים
    אני גם עברתי בתחילת הדיאטה לאכול בריא ואורגני אז כל הפחמימות שאני אוכל הן מלאות- אורז מלא פסטה מלאה וכו.. וגם התחלתי לאכול טבעוף שהוא טבעי ובריא יותר מהעוף הרגיל
    מקווה שעזרתי במשהו, זה לא תפריט אבל זה בהחלט כיוון...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו