טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. עקב תקופת החופש בשבועות האחרונים החלטתי להיכנס למשטר ספורט ודיאטה. ב-3 השבועות האחרונים הורדתי את כמות הקלוריות היומית שלי לאיזור ה1000 קלוריות ליום. אני מתעורר ב12 בצהריים (עקב החופש) ולכן כשעה לאחר מכן אוכל פרוסת לחם קל עם גבינה לבנה ומלפפון. כשעתיים אחר כך אוכל פרי, בערב אוכל מנת סלט עם רצועות עוף או ביצה עם סלט או כל דבר אחר עם ערכים תזונתיים דומים.
בנוסף בערב אני מבצע ריצה של כ-3 קילומטרים בזמן של בערך 20 דקות, עושה אימון כפיפות בטן ושכיבות שמיכה למשך כ-20 דקות ומדי פעם גם מבצע הליכה בקצב של 9 דקות לקילומטר למרחק של בערך 4 קילומרים.
למרות כל זאת במשך ה-3 שבועות האחרונים לא הורדתי אפילו קילוגרם אחד.
אני לא יודע מה אני עושה לא נכון. ציפיתי שעד עכשיו אני אוריד כבר מספר קילוגרמים.
אני זכר בן 26 במשקל 78 קילוגרמים וגובה 1.68.
אני אשמח להכוונה ועזרה כיצד להוריד את המשקל העודף. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
יש לי עוד כמה שאלות. אני מרבה לשתות דיאט קולה, האם יש לזה השפעה על חוסר ההורדה במשקל ומומלץ לעבור לשתיית מים בלבד. בנוסף תוכלי להמליץ על תפריט יומי שיתאים לצריכה הקלורית שלי?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי משה, לא ידוע שדיאט קולה מונע ירידה במשקל אבל ברור שלא כדאי להגזים או לשתות רק דיאט קולה בגלל חומרים נוספים שהוא מכיל כמו קופאין, ממתיקים מלאכותיים,זרחן... יש שטוענים ששתיית משקאות דיאט מגבירה את התאבון ויש גם מחקר שמראה שאם שותים 1/2 שעה לפני האוכל, אוכלים פחות בארוחה. בכל מקרה, אפשר לשתות באופן מתון וכמובן לנסות לעבור בעיקר למים.
הרכיבו לי דיאטה שמורכבת מ5 ארוחות ביום כששתיים עיקריות מכילות חלבון ירק ופחמימה בשאר הארוחות אפשר לאכול פרוסה עם משהו או יוגורט או פרי או ירק הרבה הרבה מים אני גם עברתי בתחילת הדיאטה לאכול בריא ואורגני אז כל הפחמימות שאני אוכל הן מלאות- אורז מלא פסטה מלאה וכו.. וגם התחלתי לאכול טבעוף שהוא טבעי ובריא יותר מהעוף הרגיל מקווה שעזרתי במשהו, זה לא תפריט אבל זה בהחלט כיוון...
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד