רמת כולסטרול "רע" גבוהה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמת כולסטרול "רע" גבוהה
    עמית
    16/10/2011

בת 32, 1.70 ס"מ 50 ק"ג.
    מקפידה על אורח חיים פעיל ובריא: פעילות גופנית אינטנסיבית (שחייה ורכיבה באופניים) 4 - 5 פעמים בשבוע ותזונה בריאה.
    בשנים האחרונות רמות הכולסטרול הרע שלי במגמת עלייה כאשר בבדיקה האחרונה רמתו הייתה 166. הכולסטרול הטוב - 90 וטריגליצרידים 80.
    אין היסטוריה של כולסטרול במשפחה. אינני מעוניינת להתחיל לקחת כדורים להורדת הכולסטרול. דיאטנית לא ממש תעזור מאחר שאני מקפידה על תזונה בריאה. האם נתורפתיה עשויה לסייע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמת כולסטרול "רע" גבוהה

הוספת תגובה

• רמת כולסטרול "רע" גבוהה - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    16/10/2011

היי עמית

אני בכל זאת ממליצה לך להתיעץ עם דיאטנית קלינית יכול להיות שישנם מזונות שאת אוכלת ואיכם מודעת לקשר שלהם עם כולסרול .

ישנו תוסף תזונה הנקרה נוסטרול שעשוי לסייע לך בהורדת הכולסטרול ,תנסי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמת כולסטרול גבוהה - תגובה

אהרון רזון
    16/10/2011

פרופיל שומני הדם שלך מעולה. אם מסתכלים על LDL בלבד, נראה קצת גבוה, אבל מה שקובע זה היחס LDL\HDL, והוא מצויין בכזכות רמת HDL טובה מאוד. גם רמת הטריגלצרידים אידאלית.
    כדורים? חס וחלילה! המשיכי באותו אורח חיים ואין סיבה לדאגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו