טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
כמה גר' פחממות ושומנים אני צריכה להגיע ביום ? זה משהו שלא התייחסתי אליו אף פעם, למי שמכיר אותי אני בדיאטה כבר חודשיים וחצי, בת 16 וחצי מקשל 60 גובה 169 , לא עוסקת בפיעולת גופנית ולכן לא עוברת את ה 1100 ק'ל ליום..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את כל כך צודקת בקשר לעניין הלחמים!!{אני גם גרה בחו"ל}יאמר לזכות ארצנו הקטנטונת שבמגוון הלחמים והבריאות אין עליה! הלחם בחו"ל נורא{ואני לא מדברת על הלחמניות הכבדות בשלל צבעים זוהרים שגאאד יודע מה שמים שם!}בקיצור הלחם שאני מצאתי{אני גם בדיאטה}שהוא הכי נורמלי הוא לחם גם קל וגם מחיטה מלאה ששמו light style bread soft wheat החברה של הלחם זה: pepperidge farm
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ואני מדבר על האחוזים המוצעים. היא מתאימה למי שמתחיל דיאטה אבל לא הייתי ממליץ לך. את צריכה להמשיך בדיאטה מאוזנת לפי 55-60% פחמימות (כולל ירקות ופירות) = 160 גרם, 30% שומן=36 גרם, 10-15% חלבון (כולל מן הצומח) = 25-37 גרם.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
שיקומי שיניים מורכבים
דר` מאיר ממרייב סיים את לימודי רפואת השיניים בהצטיינות ב1992.
כיום הינו בעל קליניקה פרטית וסמנכ״ל פיתוח של חברת שתלים בינלאומית.
במסגרת עבודתו, מבצע טיפולים אסטטיים ושיקומי ... קרא עוד