לימודים והשמנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לימודים והשמנה
    luna
    24/01/2008

אני בת 21 , גובה 159 ושוקלת 52.
    מאז תחילת הלימודים עליתי 4 ק"ג, ואני מוטרדת מכך מאוד.
    אני מודעת לעובדה כי משקלי נחשב תקין יותר כעת, אך הייתי שמחה לחזור למשקלי הקודם.
    אני מקפידה לבצע כחצי שעה הליכה מדיי יום + פעמיים בשבוע ריקודים למשך שלוש שעות.
    התפריט שלי הוא דיי מאוזן, ומלבד משהו מתוק בסוף שבוע אני נמנעת ממאפים, קמח לבן, סוכרים וכל המשתמע מכך. מקפידה לאכול 6 ארוחות קטנות במהלך היום, כולל 2-3 מנות ירקות, ומנה של פרי.
    במידה והדבר רלוונטי, אני נוטלת גלולות מזה 5 שנים.

האם יש טעם לבקש הפנייה לדיאטנית ?
    אני חוששת שהרופא יצחק, ויאמר לי פשוט לסגור את הפה.

תודה,
    לונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לימודים והשמנה

הוספת תגובה

• את צודקת, הרופא יצחק

אהרון
    25/01/2008

עם הנתונים שלך לא תקבלי הפניה. יחד עם זאת, מומלץ לבדוק איזה שינוי חל בתזונה שלך ו\או בפעילות מאז שהתחלת להשמין. לפי מה שאת כותבת, את לא זקוקה להדרכה תזונתית.
    בשלב הראשון אני מציע לך להאריך את זמן ההליכה לשעה ולהגביר את הקצב, אם צריך על חשבון חלק מזמן הריקוד. כמובן, אל תקזזי באוכל. לחילופין או במקביל צמצמי קלות את העמילנים והשומן בתפריט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לונה

ד''ר רוני חרמון
    25/01/2008

משקלך תקין תקפידי לשתות 15-20כוסות מים ליום אל תוכלי יותר קלוריות מהתוצאה של מכפלת המשקל שלך כפול 24 כפול 0.9 ליום. תקפידי ללכת שעה ולא חצי שעה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו