דיאטנית ותהליך ההרזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטנית ותהליך ההרזיה
    A
    21/10/2011

שלום,
    רציתי לדעת אם דיאטנית קלינית שהיא גם תזונאית,באמת יכולה לתרום להצלחה בתהליך ההרזיה שלי ומה הכלים שיכולים לעזור לי להוריד במשקל גם בעזרתה?
    ברור לי שהכל מתחיל מהנכונות שלי לעשות את מה שהיא אומרת ולא רק לדבר,השאלה היא:
    אם אכן אעשה כך אצליח להוריד את עודף המשקל הרצוי שלי? (והדי הכרחי אם לומר את האמת)

אודה לתשובה,
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטנית ותהליך ההרזיה

הוספת תגובה

• דיאטנית ותהליך ההרזיה - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    23/10/2011

הייי

אין ספק שתהליך עם דיאטנית קלינית מקצועית יביא תוצאות של ירידה במשקל .

כאשר אנו מבצעים דיאטה לבד אנחנו בדרך כלל עושים שגיאות ,כי אנחנו ניזונים מסיפורים של חברים ,כתבות בעיתון , תוכניות טלויזיה וכו'

כאשר את הולכת לדיאטנית היא מתאימה לך את הוכנית הדיאטה אלייך כלומר לאורח החיים שלך ,נותנת לך טיפים איך להתמודד עם החולשות שלך ונותנת לך תמיכה .

אין ספק ששקילה שבועית אצל דיאטנית תעזור לך להתמיד בדיאטה שאינה דבר קל .

מאוד חשוב לעשות דיאטה מאוזנת וללמוד כיצד לאכול נכון ובריא כדיי שהירידה תחזיק מעמד.
    חשוב להבין שירידה במשקל אינה פרויקט חד פעמי !! אלה לימוד של אורח חיים בריא ונכון .

מקווה שתעשי זאת בדרך הנכונה

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!

A
    23/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו