שליטה במבנה גוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שליטה במבנה גוף
    חן
    22/10/2011

הגובה שלי 1.67 ואני שוקלת 55 אבל מבנה הגוף שלי מאוד רחב ולפעמים בבגדים זה נראה כאילו אני מלאה. יש לי ידיים רחבות ורוחב המתניים שלי 73 ס"מ. זה מפריע לי כי לפעמים אני מרגישה באמת מלאה, ואני יודעת שאני לא כי הBMI שלי 20 ובנוסף אני רואה שרירים בבטן ואת קו המתאר הזה שיש לבנות רזות וחטובות. רציתי לשאול האם ניתן להשפיע על מבנה הגוף מבלי לפגוע בתקינות המשקל? איך אני יכולה לגרום לגוף שלי להיראות מעודן יותר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שליטה במבנה גוף

הוספת תגובה

• אפשר לשאול משהו?

A
    22/10/2011

מה זאת אומרת "ידיים רחבות" לפי דעתי התכוונת ל-כתפיים רחבות..כי לא הגיוני שבמשקל 55 על גובה 1.67 יהיו לך ידיים שמנות,התכוונת למבנה רחב? מבנה רחב זה מבנה עצמות ולא שומן על הידיים..ועוד בנוסף לכל את מתארת בטן חטובה להפליא...יש מצב שאת בסוג של הפרעת אכילה?

לא חייבת לענות,סתם מתעניינת...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שליטה במבנה גוף - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    23/10/2011

חן שלום

בעיקרון לא ניתן לשנות מבנה גוף לצערי

אבל בכל זאת בעזרת פעילות גופנית נכונה ניתן אולי לחטב מעט את האזור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו