שאלה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה..
    רונית
    24/01/2008

אני בת 15 הגובה שלי הוא 1.70 ואני שוקלת 61 ק"ג .
    רציתי לדעת כמה קלוריות אני צורכת ביום אם אני אוכלת ארוחת צהריים קערת קורנפלקס(מיקספלקס) עם חצי כוס חלב 1% ובערב את אותו הדבר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה..

הוספת תגובה

• דיאטה מסוכנת לבריאות

אהרון
    25/01/2008

הנתונים שלך מצויינים. את לא צריכה לרזות, אבל אם זה מאוד חשוב לך, לא יותר מ3 ק"ג.
    בכדי לשמור על המשקל את צריכה תפריט של 1750 קלוריות בלי פעילות גופנית או 2000 קלוריות עם פעילות קלה או 2250 עם פעילות מתונה.
    מה שאת אוכלת עכשיו זה בערך 400 קלוריות. הדבר דומה יותר לצום מאשר לדיאטה.
    מלבד שהגוף לא מקבל את האנרגיה הדרושה לתפקוד תקין, את גם מקפחת אותו באבות המזון, הוויטמינים והמינרלים הדרושים. עם דיאטת רצח כזאת את מסתכנת בגלישה להפרעות אכילה ו\או
    להשמנת יתר בשלב הבא. אל תהמרי על הבריאות שלך! את צריכה לאכול נורמלי אוכל בריא ולעשות פעילות גופנית.
    אני לא יודע כמה זמן את בטרוף הזה ומקווה שבריאותך עדיין תקינה. בכל מקרה אני ממליץ לך לפנות לרופא דיאטן לצורך בדיקות והדרכה תזונתית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רונית

ד''ר רוני חרמון
    25/01/2008

לאורך זמן זה לא דיאטה טובה ובריאה למספר ימים את יכולה לאכול 250 גר' של קורן פלקס וליטר חלב ליום שזה כ- 800-1000 קל' אבל לא יותר משלושה ימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו