טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום , רציתי לדעת בבקשה כיצד אני צריכה לזהות מאכלים שמוטב להימנע מלאכול אותם ? אני ממש אוהבת בורקסים,קוראסונים,ממתקים,שוקולד,ורציתי לדעת כיצד אפשר לקרוא את התוית בצורה נכונה כדי להבין שעדיף להימנע מזה ? איך לדעת מה המינון הנכון ? אם נגיד אני רוצה לאכול פתיתים \אורז\ספגטי מבושל\כוסמת מה המינון הנכון ? כף ? 2 כפות ? פרוסות לחם ? אני אוכל לפחם שיפון ללא סוכר? כמה פרוסות יש לאכול ביום ? אודה מאוד אם תוכלו לכוון אותי (:
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום, מה שאת שואלת למעשה זה איך את צריכה לבנות תפריט בריא ומה שרצוי הוא שתלכי לדיאטן/ית ותקבלי יעוץ רציני. כך באינטרנט תמיד יהיה אפשר לתת לך כווים כללים אך לא ברמה של כמה כפות. רצוי שהדגנים שתאכלי יהיו תמיד מלאים, זאת אומרת עשירים בסיבים תזונתיים, רצוי שהגבינות תהינה עד 5% שומן והיוגורטים עד 3%. להפחית בשומן רווי ושומן טרנס. שומן רווי כתוב לך על טבלאות ההרכב התזונתי שעל כל מזון, שומן טרנס מופיע כשומן מוקשה בחלקו בין הרכיבים ורצוי שלא יהיה בכלל. עדיף כמה שפחות מלח ושהמזון שתאכלי יהיה כמה שפחות מתועס (לא כמו בורקסים, קרואסונים וכו'). בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד