טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 28 אמא לשני ילדים תינוק בן שנה. אני שוקלת נכון להיום86 קילו גובה:1.73 כול חיי שקלתי בין57 ל60 גם בהריוני הראשון לפני 4 שנים עליתי 20 קילו וחזרתי מיד ל-60 בתוך שנה הפעם ממש מתעכבת לי הירידה במשקל חייבת לציין שלא עסקתי בספורט לפני ובנוסף לעולם לא היתה לי בטן עכשיו הופיע לי בטן נכון שעברתי שני ניתוחים קיסריים אבל עדין אחר הניתוח הראשון כשחזרתי למשקלי הכול היה בסדר והבטן ירדה לחלוטין בלי שום ספורט בלי סימני מתיחה שטוחה ממש התחלתי השבוע להשתמש ברזין בשילוב קסניקל וממש התחלתי להפחית באוכל. 2 שאלות לי אליכם? 1. האם יש תפריט שאוכל לקבל שיסייע לי לי לרדת ירידה בטוחה . 2. כמה להערתכם פרק זמן ידרש ממני לעשות דיאטה בכדי לחזור למשקל של לפחות 60 קילו וכמה אני ירד כול שבוע? כרגע זה ניראה לי ממש רחוק וגם מייאש לא מעט תודה רבה, לימור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מבין את התסכול שלך, אבל נטילת תכשירי הרזיה לא תפתור את הבעיה ואף תחמיר אותה לטווח ארוך. אם זה היה פתרון בריא ועמיד, ייתכן שלא היו עוד שמנים בעולם. לצערנו אין פתרונות חוץ מאימוץ לצמיתות של אורח חיים בריא שמלבד תזונה נכונה, כולל פעילות גופנית כחלק קבוע מסדר היום. בפורום אנחנו לא מציעים תפריטים (לא חסרים ברשת), כי תפריט צריך להיות מותאם אישית אחרי הבדיקות הנדרשות. באופן כללי, על מנת לראות תוצאות מוחשיות עליך להמנע לחלוטין מכל מה שמכיל סוכר, כולל משקאות וחטיפים, לאכול הרבה ירקות, רק פחמימות מלאות אבל בהגבלה מוקפדת, בשר ודברי חלב רזים בלבד, דג טרי איכותי 2-3 פעמים בשבוע וגם 2-3 פירות מגוונים ביום. יש להמנע מטיגון ומזון מתועש.מומלץ לאכול כל 3 שעות ארוחות קטנות. כל יום לפחות שעת פעילות גופנית אירובית וגם אנאירובית 2-3 פעמים בשבוע יתרמו האופן מהותי להרזיה בריאה. קשה לנבא את קצב ההרזיה ותוך כמה זמן תגיעי למשקל היעד, אבל העיקר להתחיל ולהתמיד. אם תעשי את הדברים הנכונים בטוח שתרזי בקצב זה או אחר.. אל תשכחי שתהליך ההרזיה הוא מוגבל, אבל השמירה היא לכל החיים, וזה המבחן האמיתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד