קלורית גולד זה רמאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלורית גולד זה רמאות
    שמעון
    30/10/2011

אני קניתי מוצר להרזיה (קלורית גלד) בשובי 1000 ₪ ליפני כן שאלתי אותם עם יעזור 100%
    והם אמרו אכן כן לא ולקחתי את המוצרים קרוב לשלוש חודשים ולא ירדתי במשקל
    ולא ירדתי במשקל למרות כל הפרסומים על המוצר: ולמרות שהקפדתי על הכללים אני בטוח שזה
    רמאות גדולה ומצווה לפרסם את זה
    רק צריכים אתם לדעת שמי שירד במשקל זה לא בגלל שלקח את המוצר ,אלא בגלל שתיית המים 12 כוסות ביום, מכוון שיש אנשים שיש להם השמנת יתר רק בגלל חוסר נוזלים וע"י שתיית מים
    הם יורדים במשקל ,מכוון שיש אנשים שהחילוף חומרים בגוף יעבוד יותר מהר אם הם צורכים תוספת של נוזלים: וע"י תוספת נוזלים הם מרזים ויורדים במשקל : ואז החברות שמשווקים מוצרי הרזיה זוקפים את ההרזיה למוצר שלהם! לכן יש אנשים שלא מצלחים לרדת במשקל,מכוון שאין להם בעיה של חוסר נוזלים, יש להם בעיה של שרפת קלוריות, ולכן המוצר לא עזר להם לרדת במשקל מכוון
    שקלורית גלד זה רמאות והונאה??? בקיצור אין פתרונות קסם: כל מי שרוצה לרדת במשקל צריך לדאוג שיהיה לו יציאות סדירות ולא ימלאה את כרסו יותר מדי אלא שליש לפי הכללים של הרמב"ם
    ומי שאומר תוכל כמה שאתה רוצא ותירד בגדול הוא משקר הסבר מפורט יותר וכל מי שרוצא לעזור במעבק נגד הברוקטיה יצור קשר 054840154

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלורית גולד זה רמאות

הוספת תגובה

• תגובה לשמעון לקלורית גולד

רמי מלכה
    26/01/2012

אני שמעתי ברדיו על קלורית גולד ואני מעוניין לקנות את הכדורים אבל אחרי שאני קראתי את הפרומים אני לא מעוניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו