טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, יש כמה דברים שאני רגילה לעשות ואני רוצה לדעת מה צריך לשפר? לגבי קפה..אני לא מוסיפה סוכר,מקסימום סוכרזית..השאלה שלי היא לגבי קפה הפוך שמזמינים בקפיטריות,אפילו שהוא בלי סוכר..הוא משמין? אני לא אוהבת את הקפה שאני עושה בבית,לכן אני שותה הרבה בחוץ אבל יכול להיות שזה הרגל מוטעה למי שרוצה להוריד במשקל? יש לציין שאני שותה יחסית הרבה כוסות קפה ביום..
לגבי לחם פחמימות ,בשר.. יש כאלה שאומרים שהפחמימות הכי משמינות ויש כאלה שאומרים שדווקא הרבה בשר יותר גרוע ומשמין לא פחות,עכשיו כשאני שמה לי אוכל בצלחת נניח,איך זה אמור להתחלק? (חוץ מהירקות..) כמה לחם מותר לאכול ביום? (בהנחה שאני רוצה לרדת במשקל)
האם מותר לאכול 2 ביצים ביום?
והאם כדי באמת לרדת במשקל ולהרזות בשומן חייבים לסבול רעב? ז"א,שמי שרוצה להרזות חייב להרגיש את הרעב ובלי סבל לא באמת מרזים?
אשמח לתשובות, תודה רבה מראש!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני רואה שאת מאוד מבולבלת ,כשלב ראשון אני מציעה לך לקחת יעוץ אצל דיאטנית שתעשה לך סדר בבלאגן !! ותכין לך תוכנית תזונתית לירידה במשקל בריאה ומאוזנת
לגבי הקפה הפוך -קחי בחשבון שכל קפה הפוך שווה ערך לכוס חלב ולכן בעל ערך קלורי ותזונתי של כוס חלב.חלב כשלעצמו מכיל הרבה סוכר חלב/לקטוז ולכן אם את רוצה לרדת במשקל לא מומלץ לשתות מספר הפוכים ביום .
חשוב שבתזונה יהייה שילוב של פחמימות שומנים וחלבונים . כ- 60% המתזונה שלנו צריכה להיות פחמימות .
מותר לאכול כ-5 ביצים בשבוע .
דיאטה בריאה ומאוזנת עם יעוץ והכוונה נכונים לא אמורה להיות מתישה ואת לא אמורה להרגיש רעב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קבעתי תור לדיאטנית ליום שישי הקרוב ..(4.11) אני ממש מקווה שאני אצליח להוריד לפחות בתור התחלה 7 ק"ג...אני נורא מאוכזבת מעצמי בגלל שהשמנתי כ"כ,אני צריכה לקחת את עצמי בידיים..אני הייתי מידה 38 ועליתי לכמעט מידה 44 !! מקווה שיהיה טוב..
ותודה לך כמובן! :)
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד