טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפי מה שהבנתי מדברי ד"ר חרמון צריך לצרוך קלוריות לפי נוסחה של משקל כפול 24 כפול 0.9 ...
אני שוקלת 51 , לפעמים עולה או יורדת קילו(גובה:161) זה יוצא לי משהו כמו 1100 קלוריות שאני אמורה לאכול פר יום!!!!
זה ממש אבל ממש מעט,
ואני עושה אימוני כושר 5 פעמים בשבוע כולל אימוני אירובי של ספינינג ,קיקבוקסינג, ריצות , הליכות וכולל משקולות ועיצוב ( שריפה שבועית של בערך 2500 עד 3500 קלוריות- אני מתאמנת עם שעון דופק)
יכול להיות שיש כאן טעות? כי אני באמת אבל באמת ארגיש מאוד רעבה אם זה מה שאני אוכל ליום... וברמות של קרקורי בטן עזים! (אני מאמינה שאני די מגרדת את ה-2000 קלוריות ליום.) יש מצב לתוספת קלורית ל- 1100 האופטימלים במקרה שלי????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הנוסחה המוזרה בפני עצמה (הגוף אינו מתימטיקה, יש הבדלים התלוים בהרבה פרמטרים), מתייחסת לשריפת קלוריות על ידי המטבוליזם הבסיסי ומומלצת למי שרוצה לרזות. פחות מזה אינו בריא. היות שמשקלך מצויין (אפילו אפשר להעלות 2-3 ק"ג) ואת עושה הרבה פעילות גופנית (כל הכבוד לך!) התעלמי מן הנוסחה והמשיכי לאכול כמו עכשיו מבחינה כמותית, אבל לפי כללי התזונה הנכונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את צריכה לחשב את הצריכה הקלורית היומית לפי הנוסחה שמסרתי לך ולהוסיף את כמות הקלוריות הנצרכות בפעילות הגופנית שלך. אם תשמרי על רמת קלוריות זו לא תעלי במשקל
אין טעות את צריכה לאכול 1100 קל' בכדי לשמור על משקלך בנוסף את צריכה להוסיף את כמות הקלוריות שעת שורפת בספורט משהוא כמו 3500 קלוריות לשבוע שזה כ- 500 קל' ליום ובנוסף לזה פעילות שיגרתית של כ- 300 קל' ליום סה"כ הגענו ל- 2900 קל'. בערך קלורי כזה אם תמשיכי בפעילות שלך לא תעלי במשקל ותשמרי עליו. בהצלחה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים