טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני בת 40 וכל חיי כזכור לי אני סובלת מרגישות בבטן, במרכזה ,בקיבה. לפני 3 שנים היה לי חיידק הליקובקטר ונפתרתי ממנו אחרי תקופה לשמחתי, לא ישר אחרי נתילת האנטיביוטיקה. לאחר שהוא עבר הגסטרולוג שלי עשה לי גסטרוסקופיה שיצאה תקינה, אך אמר לי שמהביופסיה עולה (לא מבדיקת הדם) חשד קל לציליאק והמליץ לי אז לעשות דיאטה ללא גלוטן. לא עשיתי אז כי המצב השתפר, בתקופה האחרונה שוב חוזרת תחושת הנפיחות,גזים,שריפה לפעמים בבטן עד הגב. הייתי אצלו ביום שישי ושוב הוא המליץ לי על חודש ללא גלוטן ולאחר מכן לבוא אליו, אמר שזה יכול לשפר לי את איכות החיים פלאים. השאלות שלי הן: בגלל שיש חשד קל לציליאק האם גם לקיחה של דבר מה קטן כמו ופל אחד או פרוסת לחם אחת שמכיל גולטן יכול להמשיך את הכאבים. או שצריך לגמרי להפסיק לאכול גולטן? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים