טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום..רציתי לשאול אם בדיאטה מותר לי לאכול עוגיות פעם או פעמיים בשבוע..? קניתי עוגיות של מרמולייט ללא סוכר...בכל עוגיה יש בערך 50 קלוריות אנייודעת שהשומנים והפחמימות שיש בזה זה מה שצריך להתיחס אליו...אבל אני בדיאטה כבר הרבה זמן ורוצה לדעת אם מדי פעם מותר לי לאכול ופלה אחד או עוגיה אחת עם הנס קפה? אם אני סופרת את הקלוריות ומחשיבה את זה בארוחות כמובן של אותו יום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
באופן עקרוני יש להמנע מעוגות\עוגיות בכלל ומאלה קנויות בפרט (מכילות שומן לא בריא וחומרים מזיקים אחרים), אבל הכול עניין של מדתיות. אם את רואה תוצאות מוחשיות בתהליך ההרזיה ומרוצה מההתקדמות למרות החריגות המתוקות לחיך ולנפש, אין מניעה לפנק את עצמך מידי פעם תוך שליטה על הכמות והתדירות. הזהרי שההריגות לא יהפכו לנורמה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים