טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קודם כל אינני יודעת את גילך,משקלך ואת הגובה שלך. אני יודעת שאתה גבר ככה שמתחת ל1500 קל' אסור לך לצרוך! צריכת 1000 קל' בשבילך זה מעט מדי. כאשר אדם צורך מעט מדי קל' הוא לא מסםק לגוף מספיק אנרגיה, נשים לדוגמא, שצורכות מתחת ל1000 פוגעות בעצמן, ובשלב כלשהו יעלו במשקל. קיצר, אני ממליצה לא לרדת מתחת ל1500 אבל כדי להגיד בדיוק אני צריכה יותר פרטים. **אל תשכח לשלב פעילות גופנית לפחות 3 פעמים בשבוע!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פשוט יוצא לי לא לאכול את כל מה שהאתר נותן לי בתפריט כי לפעמים אני קם יותר מאוחר ממה שרשום ולא תמיד אני רעב כמו כל הארוחות שרשום שמה אז מה אני אעשה ??אייך אני אשלים לקלוריות הנחוצות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה חייב להכריח את עצמך לאכול. ויתור על ארוחות זה רע מאוד. תתחיל לקום יותר מוקדם ואם אתה לא יכול או לא רוצה אז פשוט תעשיר את הארוחות. ארוחת הבוקר הכי חשובה יכולה להכיל אפילו 400 קל'. צהריים-400-300. ערב-200-300 ביניים-כל ארוחת ביניים 100-150.(כולל לילה.) תראה כבר הגענו ל1500.
באתר שהבאת לי אז הם עושים לי שמה תפריט ע"פ הנתונים שלי
עכשיו הם מחלקים להמון ארוחות וזה.. וסה"כ כל התפריט זה 1400 קלוריות.עכשיו אני אעשה כמו שאת אומרת לי ופשוט יעשיר את הארוחות המרכזיות בוקר צהריים וערב?וכמה ביינים של פירות וזה?
תעשה בדיוק כך. בקר לארוחות ביניים- לא ממש הבנתי את השאלה אבל בכל-זאת בקשר לפירות: מומלץ לצרוך 2-3 פירות, מומלץ לצרוך אותם בתור ארוחת ביניים או כשעה לפני ארוחת מרכזית כדי לא להיות רעבים.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בן 35, אב לנועם ואור, בעל ותק של 20 שנים בענף מוצרי התינוקות. לשעבר מנכ"ל בייבי קלאב. כיום עוסק במתן יעוץ ליבואנים ועסקים בתחום מוצרי התינוקות.... קרא עוד