טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
תודה על כל התשובות..זה ממש עוזר לי. רציתי לשאול לגבי הליכה וריצה יש לי הליכון בבית אני הולכת עליו כל יום בשבוע האחרון התחלתי לעלות את מהירות ואני הולכת ורצה הולכת על 7.6 וכל כמה דקות מעלה לריצה של 2 דק על 8.5 לפעמים יש לי כוחות לרוץ ולפעמים לא אני חייבת לשלב את הריצה בכל יום או הליכה מהירה זה גם בסדר? שופרת ביום 550
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
גם הליכה נמרצת תורמת להרזיה ולכושר הכללי. אם קשה לך, את לא חייבת לרוץ כל יום, אבל השתדלי לשלב ריצה יום כן, יום לא, העיקר להתמיד (כמעט) כל יום בפעילות אירובית. לגבי שריפת קלוריות, אין לסמוך על מה שהמכשיר מראה. מסיבה מסחרית, המכשירים האירוביים מראים בד"כ שריפה גדולה מהמציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים