טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סובלת מתסמונת השחלות הפוליצסטיות למעט מחזור שלא מגיע אני לא סובלת מעודף משקל אך הבנתי שיש להקפיד על תזונה נבונה עקב אי סבילות לאינסולין בהרבה מקרים רציתי לדעת מאילו מאכלים עדיף להמנע והאם זה שאני אוכלת אוכל מבושל ובשר בעיקר בסופי שבוע זה בסדר, מקפידה מאוד על ירקות פירות קטניות גבינות ביצים טונה .
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ישנה חשיבות לשמור על תזונה מאוזנת מבחינת רמות הסוכר בגוף.
זאת ע"י אכילת תפריט מאוזן הכולל ארוחות ביניים ומכיל את כל אבות המזון (פחמימות,חלבונים ושומנים) . אכילת פחמימות מורכבות המכילות סיבים כמו לחם מחיטה מלאה .
להימנע מארוחות גדולות מאוד שגם כן יכולות להעלות את רמות הסוכר.
להקפיד על אכילת סיבים תזונתיים המצויים בירקות,מוצרים מחיטה מלאה וקמח שיפון, שיבולת שועל (קווקאר) ופירות בהגבלה בשל תכולת הסוכר הגבוה - כ- 2 מנות פרי ביום.
בכל אופן אני מציעה לך לגשת ליעוץ מסודר אצל דיאטנית שתבנה לך תוכנית תזונתית עם כל הכלים ןהטיפים הדרושים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים