שמנה...ללא תקנה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמנה...ללא תקנה.
    לי
    08/05/2007

נכנסתי למערבולת. פעם עוד היה לי חשוב לרזות קצת. טיפה. לפני אירועים מיוחדים. היום? מצחיק. אין סיכוי. בולסת. דוחפת. מאביסה.

כל כך הרבה דברים מכבידים על נפשי. היא קורסת.

והמפלט היחידי הוא- -כמובן - אוכל. כמה שיותר. גם ב2 בלילה. שוקולדים, בכמויות. אני לא סתם מדברת על טבלת שוקולד פרה... אני מדברת על 4.
    וחוזרת הביתה ואוכלת ארוחת צהריים. וארוחה לפני הערב. ובערב. ובלילה. נמאס לי!

אבל לא יכולה להפסיק. לא יכולה להתמודד. עם 2 העבודות שלי, עם לימודים שדוחה אותם כבר 4 שנים. עם אבא, עם המרחק שלי ממנו, עם חוסר הביטחון שלי שהורס כל חלקה טובה שבניתי במהלך השנים.
    עם אמא שמקיאה ורודה בי להפסיק לאכול. אני יודעת שהיא רוצה בטובתי... אך לא כך! ולא אכפת לי. אוכלת דווקא. עד שעולה בגרון.

עזרו לי! בבקשה!... :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמנה...ללא תקנה.

הוספת תגובה

• שמנה עם תקנה

ד''ר רוני חרמון
    08/05/2007

אני חושב שאת צריכה לעשות סדר בחיים שלך הבעיה אינה דיאטה היא חלק קטן מהבעיה הבעיה הרבה יותר מורכבת ולדעתי טוב תעשי אם תפני לקבל יעוץ מגורם מוסמך שיכניס לך סדר בחיים מוטיבציה ויקצה לך מטרות. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך! :)אנסה ללכת לייעוץ.

לי
    10/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו