hi help

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• hi help
    חסוי
    10/11/2011

היי,תמיד היה לי עצירות מילדותי וזה השתפר כשהתבגרתי ופתאום זה חזר לי וממש עם דם,אמרו שיש בדיקה כזו שמכניסים איזשהוא צינור מאחורה שזו בדיקה מביכה וגם כואבת אבל זה לא משנה אני רוצה לעשות אותה העיקר שפחות או יותר יהיה שיפור,אך אני מעוניינת לדעת עוד על הבדיקה הזאת, האם עליי לעשות משהו? ומה בדיוק ילך בבדיקה כמו שסיפרו לי צינור וזה כדי שיראו את הקיבה, לא יודעת מה בדיוק? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    hi help

הוספת תגובה

• שוב פעם

חסוי
    12/11/2011

נוו תענו ליי?למה הודעה מבוקשת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• hi help - תגובה

אהרון רזון
    12/11/2011

מדובר בקולונוסקופיה, בדיקה די נפוצה לצורך גילוי פוליפים וגידולים במעי הגס. הבדיקה לא נעימה אבל מתבצעת תחת טשטוש (הרדמה קלה), בד"כ באשפוז יום. לפני הטיפול תקבלי הוראות לגבי ההכנות הנדרשות הכרוכות בצום, בשתייה של חומר מרוקן ולעתים בנטילת תרופה משלשלת ו\או חוקן לניקוי המעי הגס משאריות.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו