משהוא שמפריע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהוא שמפריע
    מאיה
    28/01/2008

שלום אני בת 23 ועושה דיאטה כבר 7 חודשים וירדתי קרוב לעשרה קילו ואני די מרוצה רק מה שמדאיג אותי זה שכשאני אוכלת חתיכת עוגה אחת או עוגיה זה מפריע לי ויש לי פחד להעלות את מה שהורדתי אני יודעת שהגוף צריך לקבל גם דברים כאלה אך מה המינון? וכמה פעמים בשבוע? כל חתיכת שוקולד שאני אוכלת פעם או פעמיים בשבוע זה מאוד מפריע ושאלה שנייה זה שהיום אכלתי 2 פרוסות לחם קל עם גבינה ולצהריים בפעם הראשונה אחרי 7 חודשים אכלתי בגט שווארמה ובערב אכלתי כוס ברנפלקס עם חלב וזה נורא מציק לי שאכלתי בגט כי אני אוכלת אך ורק לחם קל בכל הדיאטה.הירידה שלי הייתה עם שילוב של דיאטה כלומר תזונה הכונה וספורט עכשיו בגלל החורף הקר שפוקד אותנו קשה לעשות ספורט וזה עוד יותר מדאיג אני נורא לחוצה מכל הקטע הזה מהפחד לעלות אחרי השקעה כה רבה בבקשה תגידו לי מה לעשות וכמה הערך הקלורי של הבגט? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהוא שמפריע

הוספת תגובה

• מאיה

אהרון
    28/01/2008

תזונה נכונה ופעילות גופנית הן אורח חיים בלי קשר להרזיה. אם מדי פעם את אוכלת לא בהתאם לתזונה הנכונה זה לא נורא. בגט לא מכיל יותר קלוריות מלחם מלא אבל הוא פחות מזין: אין בו כמעט סיבים תזונתיים וגם פחות וויטמינים ומינרלים. הוא גם פחות משביע ולכן אוכלים יותר. כדאי להמנע עד כמה שאפשר, לא יותר מפעם בשבוע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אהרון
    28/01/2008

זה לא נכון שהגוף זקוק לעוגות, עוגיות ושוקולד אבל מותר לאכול בשביל הכיף לא כל יום ובכמות קטנה. צריך לקחת בחשבון בחישוב הקלורי היומי.
    החורף אינו תירוץ להפסקת הפעילות הגופנית. לא חסרים ימים יפים וקרירים שמתאימים לכל מיני פעילויות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מאיה

ד''ר רוני חרמון
    29/01/2008

ראשית את לא צריכה מבחינה בריאותית מתוקים כולל עוגה, אולי את רוצה אותם אבל לגוף זה לא חסר ולכן את יכולה לוותר עליהם. לגבי לחם במשקל שווה ללחם קל הוא כפול בקלוריות.
    שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו