שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    אליסון
    16/11/2011

אני בת 16, שוקלת 57 על גובה 1.70.
    אני ממש ממש לא מרוצה מהמשקל שלי.
    דיאטה היא לא בעיה בשבילי, אני נורא אוהבת אוכל בריא, ירקות ופירות וכל מיני סוגים כאלה, לוותר על ג'אנק זה גם כן לא בעיה. אני בכלל לא אוכלת ג'אנק האמת..
    אבל יש לי בעיה.. אני אוכלת כ1000 קלוריות ליום, לפעמים פחות, ואני עדיין לא מרזה.
    אני משמינה ממש מהר ואם אני אוכל יותר אני אקפוץ במשקל ישר.
    לפני כחצי שנה הייתי מתאמנת בקביעות ובאינטנסיביות בחדר כושר, הייתי שורפת כ800 קלוריות לאימון, וגם אז.. אני עדיין לא מגיעה לרזון שאני רוצה להגיע אליו.
    אני לא מוכנה לקבל תשובה כמו "זו צורת הגוף שלך", אין מצב שאין דרך להרזות.
    מה אני עושה? למה יש לי חילוף חומרים של אישה בת 50?
    איך אפשר להתמודד עם נטייה כזו להשמנה? :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• למה לא עונים?

אליסון
    16/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

ליטל סמואל-לוי
    16/11/2011

הי ג'ני,
    את אמנם לא מרוצה ממשקלך אבל מבחינה בריאותית הוא תקין לגמריי, על הגבול התחתון אפילו (BMI<20)
    זה מעולה שאת אוהבת אוכל בריא וזה תמיד מקל שרוצים לשמור על המשקל. יתכן שאינך יורדת במשקל יותר משום שהגוף שלך "התרגל" לדיאטה מוגבלת מאוד בקלוריות והוא יותר "חסכוני" כלומר פחות שורף קלוריות. זה מאפיין אנשים ששומרים על דיאטה היפוקלורית לאורך זמן. את יכולה למדוד את קצב חילוף החומרים שלך (בבדיקת נשימה) ולראות אם אכן הוא "נמוך" יחסית. אם כן, הדרך לעלות אותו הוא לעלות את הצריכה הקלורית בהדרגה. אמנם זה עלול לגרום לעלייה קטנה במשקל בהתחלה אבל בהמשך שהגוף מתחיל "לבזבז" יותר, אפשר לאכול יותר מבלי לעלות וגם קל יותר לרדת במשקל. אם אינך בטוחה פני לייעוץ דיאטנית, אבל קחי בחשבון שאף אחת (לפחות אני מקווה) לא תמליץ לך לרזות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו