בת 21.מטר 66 ושוקלת 65

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 21.מטר 66 ושוקלת 65
    סימה
    20/11/2011

יש לי מבנה אגס..האם אני נקראת "עודף משקל"? אם כן כמה קילו אני צריכה לרדת? כמו כן אשמח לקבל תפריט לאורך היום...תודה רבה!!! יש לציין שבשנה האחרונה ניסית מלא מלא דיאטות ובכולם ירדתי 2 קילו ועליתי חזרה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 21.מטר 66 ושוקלת 65

הוספת תגובה

• בת 21.מטר 66 ושוקלת 65 - תגובה

אהרון רזון
    20/11/2011

אין קשר בין מבנה הגוף לבין תקינות המשקל. "לפי הספר" את במשקל תקין, אך יש מקום להורדת כמה ק"ג בדרך מושכלת ובריאה. אם אחוז השומן שלך פחות מ24%,
    מבחינה בריאותית תאורטית אין צורך בהרזיה. הפן האסתטי זה עניין של טעם.
    מטרת הפורום אינה הרכבת תפריטים אישיים. למה את חושבת שניסיון נוסף לדיאטה לא יסתיים בכשלון נוסף? אף דייאטה עוד לא הוכיחה את עצמה לאורך ימים, הכול חוזר לנקודת ההתחלה, לרוב עם ריבית.
    רק שינוי רדיקלי באורח החיים הכולל תזונה נכונה מותאמת לנתונים האישיים ופעילות גופנית סדירה, מבטיח הרזיה בריאה ועמידה.
    באופן כללי עליך להמנע עד כמה שאפשר ממתוק, כולל משקאות מתוקים, מאכלים שמנים, דברי מאפה, מזון מעובד, מתועש או מטוגן. יש לאכול הרבה ירקות מגוונים, 2-4
    פירות ביום,דגנים טבעים ומוצריהם מלאים בלבד ובמתינות, גבינה עד 5%, דגים איכותיים טריים, בשר עוף\בקר טרי רזה, שומן איכותי מהצומח בהגבלה.
    בכדי לראות תוצאות מעודדות עליך לבצע כל יום שעה פעילות אירובית לפי בחירתך בעצימות בינונית ו2-3 פעמים בשבוע פעילות אנאירובית, רצוי תחת הדרכה מקצועית בהתחלה. הפעילות הגופנית הוא תנאי לשמירה על הגיזרה גם אחרי ההרזיה, כלומר זה עניין של כל החיים לצד תזונה נכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו