עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    יוב
    20/11/2011

היי:) אני יובל ואני בת 15 וחצי ,שוקלת 61 בערך לגובה 1.62 ...
    אני כבר הייתי במצב דיי מסוכן של הרעבה והגעתי למשקל 53 ומאז אני לא מרעיבה את עצמי יותר,כי אני מעדיפה להיות בריאה מאשר רזה.
    אבל בכל זאת אני מרגישה נורא נפוחה בזמן האחרון,ונורא רע.
    אני משתדלת לשמור ובכל זאת אני חוטאת מדי פעם,שבוע של הצלחה ושבוע של כישלון.
    אז זה התפריט היומי שלי שאני שומרת כמו שצריך:

בוקר (לפני בית הספר): 2 פריכיות אורז+ 2.5 כפות קוטג' 5% +סלט קטן עם חצי כף שמן זית+החלבון של ביצה קשה.

בבית ספר: קופסא עם ירקות חתוכים ופרי,ואם אני מסיימת מאוחר אז גם חטיף אנרגיה עד 90 קלוריות.

בצהריים: 2 שניצל תירס לייט\ פולקע עוף בלי העור\ 2 קציצות עוף בינוניות (משתדלת שלא)
    + 2 פרוסות לחם קל\ 4 כפות של אורז או פסטה או פתיתים..+ סלט ירקות

בין לבין אני משתדלת לא לאכול,אבל אם ממש באלי משהו אני לוקחת חטיף אנרגיה עם קפה או פרי.

ערב: קורנפלקס קרנצ'ים (שכתוב שזה 90 קל' למנה) +לא הרבה חלב 1%

הבעיה שלי היא שאם אני חוטאת טיפה אני הורסת לעצמי עוד ועוד בבולמוסים לא נשלטים של מתוק...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• התפריט שלך די טוב

אהרון רזון
    22/11/2011

כמה הערות:
    -בבוקר לא כל יום פריכיות, אפשר לגוון בלחם מלא. אפשר לאכול כל יום ביצה שלמה וגם חלבונים לפי רוצונך.
    -צהריים: עדיף לוותר על שניצל תירס. לחם, אורז ופסטה תמיד מלאים. פעמיים בשבוע דג טרי איכותי.
    -מומלץ לאכול תמיד ארוחת ביניים, אבל חטיף אנרגיה איננה הבחירה העדיפה. פרי זה בסדר ואפשר להוסיף גם יוגורט\קוטגי 3%
    ערב: קורנפלקס לא משביע אלא מעורר תאבון. אם את מאוד אוהבת, אפשר מידי פעם
    אבל לרוב העדיפי דגנים טבעיים כמו שיבולת שועל או דייסת סולת מלאה עם חלב. הוסיפי גם סלט מגוון.
    אם תאוכלי כל 3 שעות אוכל טבעי (לא מתועש) וללא סוכר, ייתכן ולא יהיו לך בולמוסים.
    אל תשכחי פעילות גופנית סדירה, היא לא פחות חשובה מתזונה נכונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו