טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי שוב פעם,, אני מילדותי סבלתי מעצירות אני לא יודעת אם הגורם זה הקיבה שלי או המעי הגס שגם יש לו לא מעט עבודה במערכת העיכול, ,עכשיו כשהתבגרתי הפסקתי לסבול כאילו פחת אבל עכשיו פתאום זה חזר אליי עם דם,כשאני נכנסת לשירותים יורד לי דם ,אני מהססת האם לפנות לרופא ולעשות בדיקה וזהו שאדע מה קורה אצלי, הבדיקה עם הכנסת הצינור שהיא בדיקה מביכה,, ולאחרונה אני סובלת מגרפסים כול הזמן, ,קיבה ריקה,מלאה, ,ממש גריפסים שממש עומדות לי ואני כאילו נחנקת עכשיו קראתי באזשהו פורום על מחלה שהיא שאת הסימנים שלה גכיפסים ובעיות במערכת העיכול קוראים לה 3. קשיי עיכול– Dyspepsia...עכשיו גם לציין שגם כשאני אוכלת אני חשה כאבים בבטן לא רק בעליונה איפה שהקיבה גם בתחתונה,מה אתם מציעים, ,ללכת להיבדק וזהו עדיפ מאשר לא, ,הקטע שאני פוחדת שבאמת יצא משהו, כאילו הבדיקות כי את כול הסימנים יש לי לגבי המחלה הזאתי ואת הבעיות במערכת העיכול יש לי מילדותי, ,אני מרגישה שאני עושה את העבודה כשאני נכנסת לשירותים ממש מתאמצת כמו אישה שיולדת! ! תודה על העזרה:-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
. אני לא יודע עד כמה המצב שלך קשור לתזונה ודיאטה אבל בכל מקרה בשלב הזה היא בעיה רפואית. מההודעה הקודמת שלך הבנתי שהופנית לקולונוסקופיה וגם הסברתי לך עליה. אף רופא לא יוכל לטפל בך לפני ביצוע כל הבירורים הדרושים, לכן יפה שעה אחת קודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד