היי עזרה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי עזרה בבקשה
    חסוי
    20/11/2011

היי שוב פעם,, אני מילדותי סבלתי מעצירות אני לא יודעת אם הגורם זה הקיבה שלי או המעי הגס שגם יש לו לא מעט עבודה במערכת העיכול, ,עכשיו כשהתבגרתי הפסקתי לסבול כאילו פחת אבל עכשיו פתאום זה חזר אליי עם דם,כשאני נכנסת לשירותים יורד לי דם ,אני מהססת האם לפנות לרופא ולעשות בדיקה וזהו שאדע מה קורה אצלי, הבדיקה עם הכנסת הצינור שהיא בדיקה מביכה,, ולאחרונה אני סובלת מגרפסים כול הזמן, ,קיבה ריקה,מלאה, ,ממש גריפסים שממש עומדות לי ואני כאילו נחנקת עכשיו קראתי באזשהו פורום על מחלה שהיא שאת הסימנים שלה גכיפסים ובעיות במערכת העיכול קוראים לה 3. קשיי עיכול– Dyspepsia...עכשיו גם לציין שגם כשאני אוכלת אני חשה כאבים בבטן לא רק בעליונה איפה שהקיבה גם בתחתונה,מה אתם מציעים, ,ללכת להיבדק וזהו עדיפ מאשר לא, ,הקטע שאני פוחדת שבאמת יצא משהו, כאילו הבדיקות כי את כול הסימנים יש לי לגבי המחלה הזאתי ואת הבעיות במערכת העיכול יש לי מילדותי, ,אני מרגישה שאני עושה את העבודה כשאני נכנסת לשירותים ממש מתאמצת כמו אישה שיולדת! ! תודה על העזרה:-)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי עזרה בבקשה

הוספת תגובה

• אןפ למה לא עונים לי.

חסוי
    21/11/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עזרה בבקשה - תגובה

אהרון רזון
    22/11/2011

. אני לא יודע עד כמה המצב שלך קשור לתזונה ודיאטה אבל בכל מקרה בשלב הזה היא בעיה רפואית. מההודעה הקודמת שלך הבנתי שהופנית לקולונוסקופיה וגם הסברתי לך עליה. אף רופא לא יוכל לטפל בך לפני ביצוע כל הבירורים הדרושים, לכן יפה שעה אחת קודם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו