אני בבעיה ...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני בבעיה ...
    08/05/2007

שנה שעברה שקלתי 39 מאז יצאתי למשלחת בארהב מהצופים הייתי שם חודש ושמנתי בסביבות ה-6 קילו חזרתי מעוד מלאה...
    עכשיו אני עדין ממשיכה לאכול בלי הפסקה ...
    ואני משמינה ומשמינה עוד יותר.
    פעם נחשבתי לילדה עם הגוף הכי יפה .
    ועכשיו יש לי את הגוף הכי מכוער .
    אני רוצה שתעזר לי לדעת מה לאכול מתי ואיך ?!
    כי אני לא מצליחה .
    אני מתאמנת בריקוד 5 שעות בשבוע ועוד חוג של כושר שעה וחצי בשבוע
    ואני לא מצליחה לרזות ולחזור לאיך שהייתי.
    חברות שלי אפילו אמרו לי שאני שמנה וירדו עלי זה פעם ראשונה שאני מרגישה ככה כי בחיים לא אמרו לי שאני שמנה .
    אני מנסה לרסן את עצמי אבל אני לא מצליחה .
    בבקשה תעזרי אני אודה לך מאוד ! =]
    בת 14 בבקשה תעזרי לי!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בבעיה ...

הוספת תגובה

• אני בבעיה

מוניקה קרן
    09/05/2007

שלום,
    אני מבינה שאת במצוקה וחוסר שליטה. לצערי הבעיה מורכבת מכדי שאוכל ליעץ לך באופן מועיל מרחוק. כדאי לפנות ליעוץ מקצועי פרטני. מה שיעזור לך בנתיים הוא לנסות לאכול ארוחות מסודרות, להפחית את הממתקים והחטיפים, המזון המטוגן והשתייה המתוקה, ולצרוך יותר ירקות, פירות, מוצרי חלב רזים, דגנים מלאים, דגים ועוף, לשתות הרבה מים. אל תנסי לחזור למה שהיה, קודם כדאי אולי להתמקד בהשתלטות על המצב ולמנוע עלייה נוספת.
    בהצלחה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה =]

11/05/2007

תודה רבה לך על העצה =]
    אבל אני בכל מקרה כבר אוכלת ארוחות מסודרות ובריא והכול ושותה מלאה הבעיה היא שאני נישארת באותו משקל ורק הגוף שלי משמין כאילו רואים שהשמנתי אבל אני לא עולה במשקל =\
    אם תוכלי לעזור לי בזה ?!?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו