קלוריות ומטבטליזם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלוריות ומטבטליזם
    אלה
    23/11/2011

שלום רב!
    אני עושה דיאטה כבר כמה חודשים ושמתי לב שאני לא מרזה יותר, הגובה שלי הוא 154 ואני שוקלת 48 ק"ג, המטבוליזם שלי הוא עד 1200 קלוריות ליום לכן השתדלתי לאכול פחות מזה, בערך 1000 קלוריות ליום. ממה שהצלחתי להבין מכל הכתבות, הוא שצריך לאכול את הקלוריות של המטבוליזם שלי ליום ולשלב ספורט (מה שאני כן עושה)? אבל אם הגוף כבר התרגל לכמות פחותה מזה, מה עושים? אם עכשיו אני יתחיל לאכול 1200 קלוריות ליום האם אני ישמין מזה?
    תודה רבה מראש
    אלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קלוריות ומטבטליזם

הוספת תגובה

• קלוריות ומטבטליזם - תגובה

אהרון רזון
    23/11/2011

את בצד הנמוך של טווח המשקל התקין, וזה מה שמתאים לגוף שלך. אף אחד לא יכול לרזות מתחת למינימום מסויים שהוא אינדיבידואלי, וכנראה שאת הגעת אליו. הקצב המטבולי הבסיסי שלך (איך נמדד?) הוא 1200 קק"ל כאשר את אוכלת לשובע, אבל כשאת אוכלת פחות מזה ואת כבר רזה, הגוף לא רוצה לרזות יותר, נכנס למגננה ושורף פחות.
    למען בריאותך את חייבת להעלות בהדרגה את הערך הקלורי של התזונה ובמגביל להרחיב את הפעילות הגופנית האירובית, גם אם תהיה עליה מינורית במשקל, (או שלא).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו