שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רונה
    29/01/2008

אני בת 14 גובהי 165 ואני שוקלת 70 קילו (כן אני יודעת זה מלא)
    אני צריכה להוקיד הרבה מאוד במשקל, וכדי לעשות את זה מהר אני פשוט אוכלת רק ירקות ופירות (וגם מתעמלת) אינ יודעת שזה לא הכי בריא, האם יש דרך נוספת כדי להוריד מהר והרבה במשקל?
    עד לקיץ אני רוצה להיות בביקני עם החברים. (בקשה מוגזמת?)
    אשמח לתשובה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• רונה שלום

ד''ר רוני חרמון
    30/01/2008

דיאטה זה דבר רציני ויכול להיות מסוכן במיוחד בגילך. אני מיעץ לך לקבל יעוץ מתאים ובכך גם לרדת במשקל ובקיץ ללבוש ביקיני וגם להשאר בריאה. פירות וירקות לפרק זמן של ימים ספורים אינו מסוכן אבל לאורך זמן כן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, יש דרך נוספת.

אהרון
    30/01/2008

עם הדיאטה שלך לא תוכלי להתמיד והיא גם לא בריאה ליותר משבוע. הדרך הבריאה שתתן תוצאות עד הקיץ היא דיאטה מאוזנת ומגוונת של 1300-1400 קלוריות ליום ופעילות גופנית אירובית מתאימה של שעה ביום. בנוסף את צריכה לבצע פעילות אנאירובית פעמיים בשבוע לשימור מסת השרירים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו