והחורף הגיע וההשמנה הלא מוסברת גם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• והחורף הגיע וההשמנה הלא מוסברת גם
    שחר
    27/11/2011

אני שמחתי שהחורף הגיע, כי אז בא לי על מרקים וירקות מבושלים ואוכל קל ומחמם.
    בתקופה האחרונה ירדתי כ12 קילו ממשקלי, ופתאום התחלתי לעלות שבכלל בחודש האחרון אני חיה ביקר על מרקים (תוצרת עצמית למעט האבקת מרק)
    וסלטים. בחישוב גס- המרקים שלי לא אמורים בכלל להספר כי הם רובם ירקות (פחות מחצי כפית שמן לכל קערה ולכל הסיר 3 כפ' אבקת מרק)
    כי כמה קלוריות יש כבר בקערת ירקות מבושלים עם מרק?
    כי הלחם מדוד ונספר בסהכ הקלורי- ובעצם כשחובים על זה אנימגרדת את ה700 קל' (סתם כי התאבון שלי לא מוגבר ככ ואני רוצה בעיקר משהו חם כמו שתיה ואז זה מרק\ קפה עם מעטמעטמעט חלב דל\ תה - בלי סוכר.)

אז מה בעצם? זה שקר עניין הירקות?
    והאם זה קשור שלפני חודש הייתי חולה ואז לא הכנסתי פירור כמעט ועכשיו אני כאילו בשיגרה? זה לא היה אמור להיפסק הבוע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• והחורף הגיע וההשמנה הלא מוסברת גם - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    28/11/2011

היי שחר

חשוב שתסימי לב שהמרקים שלך הם על טהרת הירקות ולא עם פחמימה כמו תפוח אדמה ,בטטה,אפונת גינה ...

ברגע שהמרק מבוסס על ירקות את יכולה לאכול ממנו כתוספת לארוחה ללא חשש.

כמובן שכל דבר שאוכלים בהגזמה גורם לעלייה במשקל,גם בירקות יש קלוריות!!!

אם הבנתי אותך נכון את אוכלת כ- 700 קלוריות ביום - זהו תפריט לא מאוזן שיפגע בך ולא יחזיק לאורך זמן ואת תעלי את משקלך בחזרה.

אני מציעה לך לפנות וליעוץ מסודר אצל דיאטנית שתכין לך תפריט מאוזן .

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו