שוואמה כבש לעומת שווארמה פרגיות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוואמה כבש לעומת שווארמה פרגיות
    לילך
    29/11/2011

שלום רב!
    כל פעם(כ3 פעמים בשבוע בקביעות) יש לי את אותה התלבטות מבחינת השמנה: לבחור שווארמה פרגיות או כבש????
    האם התוספת הקלורית והשומן בכבש היא תוספת נכבדה לעומת שווארמה פרגיות ? (אציין שאני אוכלת בפיתה )
    בסופו של דבר אני בוחרת כמעט תמיד בפרגיות ולעיתים רחוקות בכבש . הייתי מעדיפה לאכול תמיד כבש אך מאחר שאני אוכלת כל כך הרבה נראה לי שזה יגרום לי להשמנה מטורפת ...
    מה דעתכם?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שוואמה כבש לעומת שווארמה פרגיות - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    30/11/2011

היי לילך

שווארמת כבש שמנה יותר מאחר שבשר כבש מכיל יותר שומן ,שומן רווי שמאוד מזיק לבריאותך וכמובן גורם להשמנה אם אוכלים ממנו בכמויות גדולות .

גם בשאוורמת פרגיות יש לא מעט שמן מכיוון שבין שכבות הבשר מכניסים שכבות שומן .

אני מציעה לך לנסות מידי פעם להזמין שיפודי פרגיות על האש עם סלט ואורז בכמות סבירה(כף הגשה ) על מנת לצמצם את כמות הקלוריות ואת כמות השומן .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל...

לילך
    30/11/2011

האם בגלל שגם כך מוסיפים לשווארמה פרגיות שומן אז ההבדל בין לאכול שווארמה פרגיות לשווארמה כבש עדיין משמעותי מבחינת קלוריות והשמנה?
    פרגיות כשיפוד גם את זה אני אוכלת במהלך השבוע
    אני מכורה מכורה לאוכל של "מחוץ לבית" !!! מכורה ממש!!! כל יום אני אוכלת בחוץ משהו אחר ולצערי כך גם בנותיי לשמחתי למרות זאת אנחנו לא שמנות מאוד אני שוקלת 54 וגובהי 1.52 ובנותיי ממש רזות
    תודה מראש לילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אבל... - תגובה

אפרת סויסה הרוש
    30/11/2011

בבשר כבש יש יותר שומן מאשר בפרגית ,בנוסף לשומן של הבשר עצמו מוסיפים שכבות שומן בין שכבות השווארמה מכל סוג.

מעבר לעניין המשקל יש גם את נשא הבריאות אוכל בחוץ בדרך כלל עתיר בשומן לא בריא הגורם למחלות לב וכלי דם ובעיות בריאות נוספות.

ניתן לאכול בחוץ כמובן אבל לא בתדירות יום יומית מזונות לא בריאים המלאים בשומן ,סוכר ולא מעט קלוריות.

אני מציעה לך לנסות לשנות את התזונה לא רק שלך אלה גם של בנותייך !!!

כמובן בעזרת יעוץ מקצועי

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו