דיאטת קנדידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת קנדידה
    יעל
    29/11/2011

שלום רב,

התחלתי אמש דיאטת קנדידה ורציתי להתייעץ לגבי מספר דברים

1. האם מותר לי לבשל בשמן קנולה? איני יודעת האם הוא נחשב ל"כבישה קרה" כפי שמותר בדיאטה.

2. האם מותר לאכול תפוח אדמה או חומץ? הדעות עליהם חלוקות ולכן הייתי שמחה לשמוע דעת מומחה

3. מבחינת אלכוהול, האם וודקה ניתנת לשתייה?[ לא בכמות גדולה כמובן]

4. החלטתי לנסות ולהתמיד במשך חודש בדיאטה, האם במקרה שאשבר וכן אנשנש מזון אסור, תהיה לכך השלכה הרסנית על הדיאטה או שפשוט אצטרך לכפות על המאכל האסור בזמן דיאטה נוסף?

המון תודה מראש!!!

יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת קנדידה

הוספת תגובה

• דיאטת קנדידה - תגובה

אהרון רזון
    30/11/2011

1. האם מותר לי לבשל בשמן קנולה? איני יודעת האם הוא נחשב ל"כבישה קרה" כפי שמותר בדיאטה.
    *****שמן קנולה בסופר אינו מכבישה קרה. אפשר לקנות מכבישה קרה בחנויות טבע.
    כל שמן מכבישה קרה מאבד את סגולותיו המיוחדות בחימום ובטח בטיגון. מומלץ בסלט.

2. האם מותר לאכול תפוח אדמה או חומץ? הדעות עליהם חלוקות ולכן הייתי שמחה לשמוע דעת מומחה
    ****לא חומץ, כן תפוח אדמה במתינות, אך יותר בטוח להמנע.

3. מבחינת אלכוהול, האם וודקה ניתנת לשתייה?[ לא בכמות גדולה כמובן]
    *****כל סוגי האלכוהול אסורים כולל וודקה.

4. החלטתי לנסות ולהתמיד במשך חודש בדיאטה, האם במקרה שאשבר וכן אנשנש מזון אסור, תהיה לכך השלכה הרסנית על הדיאטה או שפשוט אצטרך לכפות על המאכל האסור בזמן דיאטה נוסף?
    *****איו פשרות והנחות בדיאטה הזאת. אם את מראש לא סומכת על כוח הרצון שלך מוטב לא להתחיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו