הליכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכון
    לידור
    30/11/2011

שלום..אני בדיאטה כבר חצי שנה ובמצב כושר מעולה..אני בגובה 1.57 ושוקלת 49 אמרו לי לעצור ולהתחיל רק לשמור...אני רגילה לעשות שעה על הליכון במשך 5-6 פעמים בשבוע..איך אני יכולה לדעת שאם אני מורידה בכמות הספורט אני לא ישמין מזה וישאר על אותו משקל כמובן עם תזונה נכונה..?
    ועוד שאלה בקשר להליכון...רציתי לדעת איך אני מתכננת תוכנית אימון חדשה..אני בחודש האחרון העליתי תמהירות אני עושה שעה..הליכה מהירה על 8.5 וכל כמה דקות ריצה על 9.8 ואז שוב חוזרת להליכה..יורדת מההליכון סחוטה במים ושופרת בערך 600 בשעה..בזמן האחרון נהיה לי קשה אני ממש נהיתי אובססיבית להליכון אולי כי קשה ל ימדי..אני יודעת שאנשים רצים ריצה קלה על המהירות שבה אני הולכת...האם אני יכולה להוריד מהמירות ולנסות לרוץ חצי שעה וזהו? ובקשר לזיעה רציתי לדעת עכשיו בגלל שחורף ונורא קר אם אני מזיעה פחות אם זה עדיןן שורף את אותם הקלוריות אם שבגלל זה אני צריכה יותר לעלות מהיריות? אני מתחילה להזיע רק אחרי 25 דקות ממש מים...זה מאוד חשוב לי כי בגלל זה אני יותר מתאמצת ונורא קשה..תודה רבה על כל התשובות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכון

הוספת תגובה

• הליכון - תגובה

אהרון רזון
    01/12/2011

1. אי אפשר לדעת מראש אם וכמה תשמיני אחרי שתורידי את מינון הפעילות הגופנית ו\או תאוכלי יותר. הדבר המומלץ הוא לעקוב אחרי השינוי במשקל פעם בשבוע-שבועיים ולפעול בהתאם.
    2. מה שאת עושה עכשיו בהליכון זה הדבר הנכון. מבחינת הכושר ושריפת השומן, עדיף להמשיך במתכונת הנוכחית או ילהחליף לסירוגין בין שתי השיטות.
    3. מידת ההזעה לא משפיעה באופן ישיר על הוצאת האנרגיה. מה שמשפיע הוא הדופק שעשוי להשתנות עם חום הסביבה עבור אותה המהירות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו