מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מצליח...עזרה!דניאל30/01/2008
שלום אני בן 21 לפני כחמישה חודשים התחלת דיאטה מסיבות שונות ופרטיות ... מאז אני אוכל בין 200-300 קלוריות ביום כשפעם בשבוע יש לי התקף אכילה של 1000 קלוריות... פלוס התעמלות של 4-5 שעות ביום...(גם בלילה)
אני מטר 78 ושוקל 55 קילו..
אבל לא משנה מה אני עושה תמיד נראה לי שיש לי עודף משקל(כי אכן יש לי) מה עוד אני צריך לעשות כדי לרדת ל 50 קילו? בתודה דניאל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחחח
יעלי30/01/2008חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אם לך יש עודף משקל אני צנצנת.
אתה רזה,ממש רזה,להיות 178 ולשקול 55?
אם אתה חושב שאתה בעל עוף משקל, ואם אתה אוכל רק 200-300 קל' ביום(ולא 1500-2000 כמו שצריך) אתה צריך פסיכולוג.
אתה חושב כמו אדם אנורקסי, ולפי צריכת הקלוריות מתנהג כך.
הינך מסכן את בריאותך פיזית ונפשית. פנה לעזרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שמח שזה מצחיק אותך
דניאל30/01/2008אבל לא נראה לי שאני אנורקסי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזהירות זהירות
רלי30/01/2008לא נראה לך שאתה אנורקסי? אני בטוחה שאתה ממש בדרך חמוד אתה 178 ושוקל 55 זה נורא ואיום אני בתור בחורה 169 השוקלת 53 יודעת שהמשקל שלי בגבול התחתון ומאוד שומרת לא להמשיך לרדת אבל כזו כמות קלוריות א. מסכנת אותך ב. לא תעזור לך כי הגוף נכנס למגננה ואוגר את האוכל המועט הזה לשעת חרום. אתה חייב עזרה ןחבל על כל יום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקשה לי לשמוע
דניאל30/01/2008את מה שאת אומרת... אני כבר לא מאמין לאף אחד.. עובדה שזה גרם לי לרדת 20קילו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכואב אבל הכרחי
רלי31/01/2008בס"ד
אנני מכירה אותך אבל כתבתי את הדברים כי אכפת לי מאוד שלא תעשה טעויות שתתחרט עליהם לבסוף .
במאמר מוסגר גם אני ירדתי בשנתיים האחרונות קרוב ל25 קילוגרמים אני בפרוש לא רזה מלידה אבל יודעת שצריך לשמור על רמת איזון באוכל כדי לא להנזק
תחשוב על זה בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דניאל
ד''ר רוני חרמון01/02/2008הבעיה שלך גובל במחלה נפשית ואתה חייב לקבל יעוץ של רופא לפני שיהיה מאוחר מידי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל
דניאל01/02/2008עם כל הכבוד אני לא חולה נפש...אין שום דבר רע בלרצות לרזות אם יש לך עודף משקל... אם הייתם רואים איך אני נראה הייתם מבינים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרה אנורקסיה קלאסי
פליקי01/02/2008תראה, אני בטוחה שכשאתה מסתכל במראה אתה רואה מישהו שמן אבל בסופו של דבר זה באמת בראש שלך.. לפי כל טבלאות הגובה והמשקל אתה גם ככה נמצא בתת משקל.
לאכול 200-300 קלוריות ביום? זה פשוט הרעבה.. מתפרע על 1000 קלוריות? נו באמת...
אני מבינה שקשה לך לשמוע את זה אבל אתה בבעיה..
גוף נורמלי של גבר צורך כ 2500 קלוריות ביום.. אם אתה צורך עשירית מזה, מה נראה לך שאתה משדר לגוף שלך?- ה ר ע ב ה !!!
חלאס עם השטויות.. לך לטיפול וזהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאה אוקי...
דניאל02/02/2008צודק ,שכנעת אותי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שלא הבנת
פליקי02/02/2008לא באמת איכפת לי מהבריאות שלך. אם אתה מחפש סימפטיה לדברים שאתה אומר אז צר לי.. יש לך בעיה, אם אתה לא מוכן להודות בזה היא שלך בלבד.
בסופו של דבר אף אחד פה לא מכיר אחד את השני אני לא חברה שלך לא שכנה לא מכרה או ווטוור, מן הסתם לא ניסיתי לשכנע אותך ככה שזה שאתה מגיב בציניות לא באמת מזיז לי.
אם בא לך להרוס לעצמך את הבריאות שיהיה לך בהצלחה אבל אל תזלזל באינטלגנציה של הרופאים שעונים פה לשאלות ברצינות וגם לא באנשים שמנסים לפתוח לך את העיניים.
אגב- אתה יודע מה יקרה לך? אתה פשוט תשמין. ברגע שתחזור לאכול נורמלי אתה תעלה את ה 20 קילו האלה ועוד 20 קילו נוספים ואז מה תגיד? תעזרו לי.. אני שמן...
נו באמת. אם באמת היתה לך בעיה היית פונה לתזונאית כדי לרזות מכיון שכל תזונאית שפויה לא תרצה לשתף איתך פעולה אז אתה יושב בבית ומקשקש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)