דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה
    נינו
    06/12/2011

שלום
    אני בת 27 אמא לשני ילדים
    גובה 158
    משקל 58
    עד היום עשיתי דיאטה שלדעתי לא היה בה מספיק אוכל ז"א הייתי אוכלת ארוחת בוקר וצהריים ובערך בשעה 5 משהו קל כמו פרי או סלט ואחרי זה מפסיקה לאכול ורק שותה מים.
    נמנעתי מכל סוגי הממתקים החטיפים המאכלים המטוגנים והמשתים המוגזים.
    אני מבקשת לתת לי תפריט מאוזן ובריא ולהגיד לי כמה קלוריות התפריט צריך לכלול.
    רציתי לציין שירדתי 4 קילו בחודש וחצי ובלי פעילות גופנית... רק עבודת בית כללית(ניקיון )
    והגברת רמת הפעילויות היומיות כמו לעלות במדרגות במקום מעלית , לחנות את הרכב בחניה רחוקה מהמקום בכדי ללכת ברגל כמה שיותר.... האם זה מספיק??? כי אין אפשרות ללכת למכון!!!!!!
    תווווודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה

הוספת תגובה

• דיאטה - תגובה

אהרון רזון
    06/12/2011

לא נהוג להרכיב תפריט בפורום מכיוון שההתאמה צריכה להיות אישית.
    מסתבר שאת כבר יודעת לפחות ממה להמנע. הייתי מוסיף לרשימה גם גבינות מעל 5%,
    בשר שמן, חמאה, מרגרינה, פירות יבשים, פיצוחים.
    יש לאכול במתינות דגנים טבעיים מלאים בלבד ומוצריהם (לחם, פסטה וכו"). אכלי שפע ירקות מגוונים, רצוי בכל ארוחה עיקרית. אגב, רצוי לאכול 3 ארוחות עיקריות ו2-3 ביניים כמו פרי, יוגורט, קרקר מלא וכו". בשר בקר\עוף רזה בלבד או ללא עור, כנאמר. 2-3 פעמים בשבוע דג טרי איכותי. אפשר לאכול ביצה כל יום (ההגבלה חלה רק לגבי החלמון).
    אורח חיים פעיל חשוב, אך לא מספיק להרזיה. את לא חייבת ללכת למכון או מסגרת כלשהי. שעה הליכה נמרצת עם קטעי ריצה (בהתאם לשיפור הכושר) כל יום, תעשה את העבודה לא רק עבור ההרזיה אלא גם תוסיף בריאות והרגשה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו